Кајмакот / richi - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/richi/Послeдни пријавени статии од richimkајфонот конечно вистински хакнат http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/ajfonot_konechno_vistinski_haknat/редот е повторно воспоставен, од сега ајфонот му припаѓа на светот... :) Sun, 26 Aug 2007 15:12:23 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/ajfonot_konechno_vistinski_haknat/The ultimate backward compatibility! http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/The_ultimate_backward_compatibility/Унапредете го вашиот ајПод видео 5Г или 5.5Г во новиот ајПод Класик :) Thu, 15 Nov 2007 00:40:43 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/The_ultimate_backward_compatibility/