Кајмакот / osogovo - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/osogovo/Послeдни пријавени статии од osogovomkПредлог за развој на еTрговијата http://kajmakot.softver.org.mk/biznis/Predlog_za_razvoj_na_eTrgovijata/Интересен предлог како најбрзо и најлесно да ја развиеме еТрговијата во Македонија :-) Wed, 06 May 2009 12:13:31 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/biznis/Predlog_za_razvoj_na_eTrgovijata/На село со лаптоп :)) http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Na_selo_so_laptop/Nезнам дали некој ги има претходно објавено, но толку е смешно што мислам дека вреди и повеќе пати да се пријави. Проверете сами :-) Fri, 15 May 2009 07:23:37 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Na_selo_so_laptop/Вебинар за Е-Трговијата во Македонија http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Vebinar_za_E-Trgovijata_vo_Makedonija/Можеби првиот вебинар во Македонија на тема "Е-Трговијата пристигна и кај нас". Бидете и вие дел од овој настан! Wed, 20 May 2009 12:07:18 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Vebinar_za_E-Trgovijata_vo_Makedonija/е-Маркетинг Вебинар – Имате вебсајт и што да правите со него http://kajmakot.softver.org.mk/biznis/e-Marketing_Vebinar_Imate_vebsajt_i_shto_da_pravite_so_nego/Чујте и почујте. Е-Невладина во соработка со Интернет Маркетинг Агенција го најавува првиот од серијата Вебинари на тема Интернет Маркетинг. Thu, 26 Nov 2009 18:13:13 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/biznis/e-Marketing_Vebinar_Imate_vebsajt_i_shto_da_pravite_so_nego/