Кајмакот / onlythecreative - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/onlythecreative/Послeдни пријавени статии од onlythecreativemk3G конечно и во Македонија... http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/3G_konechno_i_vo_Makedonija/Изгледа дека сè уште е во тест фаза, ама има надеж :) Sun, 31 Aug 2008 19:45:20 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/3G_konechno_i_vo_Makedonija/Ајнштајн се врати... http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Ajnshtajn_se_vrati/За да види едно нешто! Sun, 13 Jul 2008 20:50:37 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Ajnshtajn_se_vrati/Demonoid is back! :) http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Demonoid_is_back/Насловот сè кажува! Ха! Уживајте :Р Sat, 12 Apr 2008 16:41:32 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Demonoid_is_back/Изворниот код на Windows Vista http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Izvorniot_kod_na_Windows_Vista/Деновиве се појави изворниот код на Windows Vista на Интернет, и еве го за сите да го видите! Sun, 06 Apr 2008 10:13:25 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Izvorniot_kod_na_Windows_Vista/Масовен протест против глобалното затоплување http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Masoven_protest_protiv_globalnoto_zatopluvanje/Стотици илјади се собраа на овој протест... Mon, 17 Mar 2008 21:52:16 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Masoven_protest_protiv_globalnoto_zatopluvanje/Стерео оптички илузии http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Stereo_optichki_iluzii/Со брзо движење на сликата помеѓу две перспективи, овие слики за мозокот се прикажуваат како 3-Д. Sun, 13 Apr 2008 21:51:59 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Stereo_optichki_iluzii/Само една шанса во животот! http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Samo_edna_shansa_vo_zhivotot/Направи го тоа сега дури ја имаш шансата! Wed, 16 Apr 2008 21:43:25 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Samo_edna_shansa_vo_zhivotot/Совети за заштита на бебето при бременост http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Soveti_za_zashtita_na_bebeto_pri_bremenost/Еве неколку илустрирани совети за заштита на бебето при бременост. Wed, 23 Apr 2008 22:05:56 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Soveti_za_zashtita_na_bebeto_pri_bremenost/Gort! Klaatu barada nikto! http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Gort_Klaatu_barada_nikto/Во Фајрфокс 3 бета 5 :) Sun, 18 May 2008 10:52:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Gort_Klaatu_barada_nikto/Херој! http://kajmakot.softver.org.mk/sport/Heroj/Холандија ГП - 1973 година, Роџер Вилијамсон се судри и се лизга и превртува по патеката, болидот се запали. [видео] Mon, 19 May 2008 23:14:22 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/sport/Heroj/