Кајмакот / nasty69 - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/nasty69/Послeдни пријавени статии од nasty69mkНешто за Абортусот http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Neshto_za_Abortusot/Ако мислите дека фетусот е позначаен од жената, побарајте од него да ви ги исчисти трагите од гомца на вашите гаќи – Џорџ Карлин... Mon, 08 Jun 2009 23:20:45 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Neshto_za_Abortusot/Педеро браковска контроверзија http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Pedero_brakovska_kontroverzija/Ме интересира кои се легалните оправдувања против озаконувањето на геј кохабитацијата и нејзиното одобрување во сферата на граѓанската привилегија, како формализирана врска (брак)... Mon, 08 Jun 2009 23:35:20 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Pedero_brakovska_kontroverzija/Украдени мисли http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ukradeni_misli/Кога ќе легнеме навечер сами во кревет, знаеме што гомна сме... Mon, 08 Jun 2009 23:47:59 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ukradeni_misli/Револт http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Revolt/Не ми е јасно како е возможно, во оваа наша рунтава касаба, секој вид на јавно демонстрирање на револт и отпор кон државниот поредок, по дифолт да биде ушљакан со политички или етнички обоени етикети, секогаш исполитизиран, инструментализиран, или фингиран? Tue, 20 Oct 2009 22:46:47 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Revolt/Мојот прв стрип обид http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Mojot_prv_strip_obid/Camera not friendly guy :) Mon, 26 Oct 2009 12:32:52 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Mojot_prv_strip_obid/