Кајмакот / nadezna - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/nadezna/Послeдни пријавени статии од nadeznamkГрадежниците http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Gradezhnicite/Уште еден горлив поблем на нашето деморализирано општество, кое заборава на обичните луѓе... Tue, 28 Jul 2009 22:47:06 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Gradezhnicite/BLAGODARAM, IMAJTE UBAV DEN! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/BLAGODARAM_IMAJTE_UBAV_DEN/ДА БИДЕМЕ ЧОВЕЧНИ СО ТЕТКИТЕ ОД ТИНЕКС! Sun, 17 May 2009 19:10:09 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/BLAGODARAM_IMAJTE_UBAV_DEN/САЕМ НА КНИГИ ЗА ИЧ ПАРИ http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/SAEM_NA_KNIGI_ZA_ICh_PARI/Мој пост, но сепак, корисен и за поширокиот аудиториум... :) Wed, 08 Apr 2009 21:59:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/SAEM_NA_KNIGI_ZA_ICh_PARI/Скриена Македноја-фотосесија на "Требениште" http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Skriena_Makednoja-fotosesija_na_Trebenishte/Неописливо... Fri, 20 Mar 2009 16:22:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Skriena_Makednoja-fotosesija_na_Trebenishte/АПЕЛ ЗА ПОМОШ http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/APEL_ZA_POMOSh/Мојата цел не е статијата да биде оценета како добра. Целта ми е да биде посетена и да помогнеме на Јован, осумгодишното болно детенце. Sat, 14 Mar 2009 14:44:30 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/APEL_ZA_POMOSh/Музички идол (мој избор) http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Muzichki_idol_moj_izbor/Сосема нескромно, као прва статија ке си го ставам мојот пост. Колку да ве оттргнам од политика да ви ги прикажам најубавите суштества на планетава :) Се читаме и тука. Fri, 13 Mar 2009 02:22:03 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Muzichki_idol_moj_izbor/За ноите Квислизи http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Za_noite_Kvislizi/Дарвел уште еднаш ме фасцинираше со своите анти-историски рзмислувања Fri, 13 Mar 2009 19:25:09 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Za_noite_Kvislizi/За едно ангелче http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Za_edno_angelche/Пак со цел собирање помош.... Tue, 17 Mar 2009 23:40:53 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Za_edno_angelche/Јас сум Алтрнатива! КОј сака да биде меинстрим? http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Jas_sum_Altrnativa_KOj_saka_da_bide_meinstrim/Ние не сме една од најсиромашните држави во Европа без причина. Постојат длабоки причини за тоа. Ние не сме некултурни затоа што сме сиромашни, туку сиромашни сме затоа што сме некултурни....-Авторот Sun, 22 Mar 2009 14:09:02 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Jas_sum_Altrnativa_KOj_saka_da_bide_meinstrim/Петиција за спас на Охридското езеро од урбаната мафија http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Peticija_za_spas_na_Ohridskoto_ezero_od_urbanata_mafija/Можете да разгледате, па и да потпишете... Sun, 22 Mar 2009 18:14:38 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Peticija_za_spas_na_Ohridskoto_ezero_od_urbanata_mafija/Изолација!!!! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Izolacija/Која би била предноста на Македонија ако остане изолирана од ЕУ и НАТО. Дарвел најубаво знае... Wed, 25 Mar 2009 01:05:03 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Izolacija/Со мене во Европа-Тешко!! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/So_mene_vo_Evropa-Teshko/".и покрај сета корупција, сјебано судство, купени медиуми и новинари, недемократски избори, висок процент на невработеност, сиромаштија, , политички опции ала рканка или шлајм - во Европа никако, ама апсолутно никако не се стига заради мојот отпушок. A да, и заради Грците" Wed, 25 Mar 2009 09:48:28 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/So_mene_vo_Evropa-Teshko/3 Д Идеологија http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/3_D_Ideologija/Конечно се најде јунак да ни нарта што е лево, а што десно... Како и секогаш-Окси ја дава реалната дијагноза, иако можеби не ни се беднисува многу тоа што ке го чуеме... Wed, 15 Apr 2009 00:22:47 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/3_D_Ideologija/ЧОВЕЧНОСТ! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/ChOVEChNOST/се надевам дека секој кој ке кликне, и ке помогне :) Sun, 24 May 2009 10:43:47 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/ChOVEChNOST/Неда, Ирачанката....за некои одвратни идеи.... http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Neda_Irachankataza_nekoi_odvratni_idei/1978 ја дава реалната слика за Неда , ирачанката чија смрт ја потресе цела планета, како жртва на една подмолна политика на светскиот полицаец... Wed, 24 Jun 2009 00:17:50 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Neda_Irachankataza_nekoi_odvratni_idei/Продавачите како една од најдискриминираните категории на работници. http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Prodavachite_kako_edna_od_najdiskriminiranite_kategorii_na_rabotnici/Лепаангелина сосема јасно и без филозофии ја отсликува состојбата на денешните продавачи, заборавени од правната држава и оставени на милоста на работодавачите. Посебно осврнете се на вториот дел од посот-ПРОДАВАЧИТЕ ДЕНЕС: Sun, 27 Sep 2009 00:26:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Prodavachite_kako_edna_od_najdiskriminiranite_kategorii_na_rabotnici/Или слобода, или Еу-компромис нема! http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Ili_sloboda_ili_Eu-kompromis_nema/За сите уцени кои моравме и мораме да ги истрпиме и уште ги трпиме, единствено Нова Македонија , и тоа главниот уредник, собра храброст да проговори! Секоја чест, текстот МОРА да се прочита. Thu, 01 Oct 2009 23:08:12 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Ili_sloboda_ili_Eu-kompromis_nema/Клетва за името http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Kletva_za_imeto/Ретко кој знае да ја плесне вистината како Филипко. Tue, 03 Nov 2009 21:18:23 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Kletva_za_imeto/ЖИВА Е МАКЕДОНИЈА! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/ZhIVA_E_MAKEDONIJA/Аlexandro Ни ја дари виситната на Исидор Солунски. Вреди за овации секој збор искажан. Fri, 06 Nov 2009 00:08:21 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/ZhIVA_E_MAKEDONIJA/Големото Езеро на Пелистер http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Golemoto_Ezero_na_Pelister/Уште една прекрасна фотосторија од убавините на Македонија, онаа која помалку ја познаваме. Sat, 14 Nov 2009 00:42:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Golemoto_Ezero_na_Pelister/