Кајмакот / mrmr - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/mrmr/Послeдни пријавени статии од mrmrmkНов речник, со доста зборови и интересни опции http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Nov_rechnik_so_dosta_zborovi_i_interesni_opcii/Македонско - Англиски - Лексикон анд вајс верса речник, FOC афкорс.. Check it out.... Wed, 15 Oct 2008 14:05:42 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Nov_rechnik_so_dosta_zborovi_i_interesni_opcii/Вести http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Vesti/Читајте вести на едно место собрани, групирани по сличност и што уште не... Новите вести на Набу :) Tue, 07 Oct 2008 09:31:25 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Vesti/