Кајмакот / molika - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/molika/Послeдни пријавени статии од molikamkАлександар Блажевски се расфрлува со пари http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Aleksandar_Blazhevski_se_rasfrluva_so_pari/Една од најголемите премии од квизови за оваа година падна токму вечерва. Се дадоа дури 3000 евра. Конечно се најде мудар човек и ги „лапна“ парите. Горди сме цела нација. Денес е голем ден за Р.Македонија. Wed, 08 Oct 2008 21:06:52 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Aleksandar_Blazhevski_se_rasfrluva_so_pari/Бидна Манаки протестот во Скопје http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Bidna_Manaki_protestot_vo_Skopje/Протест кој пред се` ја отсликува граѓанската иницијатива, протест кој покажува каде е македонскиот граѓанин во поглед на свесноста за сопственото.Протест кој го отсликува самоволието на оние кои се на функција, протест кој покрена многу прашања за кои ниту една партија немаше смелост да ги покрени. Sun, 05 Oct 2008 13:42:23 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Bidna_Manaki_protestot_vo_Skopje/Дволичноста на Агенцијата за млади и спорт http://kajmakot.softver.org.mk/sport/Dvolichnosta_na_Agencijata_za_mladi_i_sport/Само Р.Македонија,која има четврторангирана селекција во светот не ја пушта на Светско првенство бидејќи нема финансии за тоа.Фантастичен однос кон врвниот спорт! Wed, 01 Oct 2008 15:00:45 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/sport/Dvolichnosta_na_Agencijata_za_mladi_i_sport/