Кајмакот / minimoog - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/minimoog/Послeдни пријавени статии од minimoogmkБез „Фејсбук“ во парламентот http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Bez_Fejsbuk_vo_parlamentot/Едноставно, немам коментар. Sat, 31 Jan 2009 01:13:14 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Bez_Fejsbuk_vo_parlamentot/Нов претседател на Врховниот Суд http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Nov_pretsedatel_na_Vrhovniot_Sud/Некако тивко помина оваа вест. Јово Вангелоски е кум со Трајко Велјаноски, има еден месец работно искуство како судија, избран едногласно. Мислам дека е ептем очигледно. Thu, 17 Jul 2008 16:54:08 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Nov_pretsedatel_na_Vrhovniot_Sud/Трупање функции на партиски кадри http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Trupanje_funkcii_na_partiski_kadri/Се чудам како можат да постигнат да работат на толку различни работни места. Се повторува историјата. Tue, 21 Oct 2008 23:37:28 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Trupanje_funkcii_na_partiski_kadri/Генетско потекло http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Genetsko_poteklo/Зошто треба да сме внимателни со ДНК анализата за утврдување на нашето/вашето/нивното потекло. Thu, 13 Nov 2008 19:05:37 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Genetsko_poteklo/