Кајмакот / ktam - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/ktam/Послeдни пријавени статии од ktammkМултиетнички хепенинг „Под исто сонце” во Струга http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Multietnichki_hepening_Pod_isto_sonce_vo_Struga/Голем мултиетнички хепенинг „Под исто сонце” во Автокамп „АС“ во Струга на 4 јули 2009 год. од 12 до 24 ч.- дискусии, традиција, фолклор, концерт: Мајка бенд, Паркети, Бени & Нон стоп, Кирил Џајковски. ВЛЕЗ СЛОБОДЕН! Thu, 25 Jun 2009 13:18:12 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Multietnichki_hepening_Pod_isto_sonce_vo_Struga/