Кајмакот / jasnesumjas - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/jasnesumjas/Послeдни пријавени статии од jasnesumjasmkПротест!!! Плоштад Слобода. http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Protest_Ploshtad_Sloboda/Кој ако не ние? Кога ако не сега? Fri, 10 Apr 2009 21:50:18 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Protest_Ploshtad_Sloboda/Ние, убијците http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Nie_ubijcite/Убиствена колумна :) Thu, 05 Mar 2009 23:09:41 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Nie_ubijcite/За потеклото на првиот хуманоид - македоноид http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Za_potekloto_na_prviot_humanoid_-_makedonoid/...првиот Хунза македоноид настанува со помош на бесполово размножување, т.е. низ завивањето на две одвратни животни, мајмун и којот (т.е. пума). Mon, 09 Feb 2009 18:27:33 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Za_potekloto_na_prviot_humanoid_-_makedonoid/Клип еден http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Klip_eden/ Со секоја фискална сметка, ја финансираме и војната во Ирак!!! Tue, 30 Oct 2007 23:02:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Klip_eden/ВМРО-вска Бучковизија http://kajmakot.softver.org.mk/politika/VMRO-vska_Buchkovizija/Брзината на информирањето ги прави блоговите моќни. мој коментар: Ако можеше имунитетот на „брат Љубе“ неуставно да му се одземе, зошто да не може и на Буч? :) Thu, 02 Aug 2007 20:12:57 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/VMRO-vska_Buchkovizija/Matthew Nimetz, What's in a Name? http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Matthew_Nimetz_Whats_in_a_Name/Прониклив пост. Mon, 11 Jun 2007 17:34:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Matthew_Nimetz_Whats_in_a_Name/Предрасудометар http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Predrasudometar/Антески чепка во контроверзни теми :) Sat, 02 Jun 2007 11:14:36 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Predrasudometar/„Настрани" луѓе - педерите и лингвистиката http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Nastrani_lugje_-_pederite_i_lingvistikata/За тие што не се плашат од „настрани“ постови :) Fri, 01 Jun 2007 18:19:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Nastrani_lugje_-_pederite_i_lingvistikata/Музејот на Старата скопска чаршија http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Muzejot_na_Starata_skopska_charshija/"не знам дали знаете дека во склопот на Сули ан се наоѓа и Музејот на Старата скопска чаршија. Не знаевте? А скоро секој пат поминувате покрај него и го одминувате. :)" Sat, 02 Jun 2007 01:08:05 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Muzejot_na_Starata_skopska_charshija/Кога жените не ги сметале за луѓе... http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Koga_zhenite_ne_gi_smetale_za_lugje/"Колку деца имате? - Имам две деца и едно чупе." Sun, 27 May 2007 18:09:47 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Koga_zhenite_ne_gi_smetale_za_lugje/танга гаќички - осврт http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/tanga_gakjichki_-_osvrt/САКАМ И ВТОР ДЕЛ!!! Thu, 24 May 2007 23:30:43 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/tanga_gakjichki_-_osvrt/Уривање на пирамидата http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Urivanje_na_piramidata/Излезот од одредена фиксирана матрица значи симнување на некои стари авторитети од престолот. Најважно е да ги препознаеш. Fri, 18 May 2007 03:01:05 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Urivanje_na_piramidata/Контрола http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Kontrola/На мајка ти во пичката! Да ти ебам цела фамилија по список! Курви и педери! Пички досадни и глупи курци! Кретени! Идиоти! Ебете се во газ! Пушете курови! Ѓубриња смрдливи! Одебете! Ма, идете у курац! Не, не ми е хакиран блогот. :) Ниту пак некој ме изнервирал. А немам ни ПМС. Јас само Fri, 18 May 2007 03:04:28 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Kontrola/Животот е сон http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Zhivotot_e_son/„Од кого тоа зависи дали ќе го претвориме сонот во кошмар?“ Tue, 22 May 2007 01:38:01 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Zhivotot_e_son/Владо Бучковски се "деци" !?!? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Vlado_Buchkovski_se_deci/најмрчаторски пост во седмицата: „во свет селебритиз усвојуваат деца, а овде ги женат!“ Tue, 22 May 2007 02:55:59 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Vlado_Buchkovski_se_deci/Село Подржи коњ ќари од демократијата http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Selo_Podrzhi_konj_kjari_od_demokratijata/Супер приказна за тоа колку имињата можат да бидат битни :) Wed, 01 Aug 2007 10:59:00 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Selo_Podrzhi_konj_kjari_od_demokratijata/Кој ќе ја укака, прашање е сега! http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Koj_kje_ja_ukaka_prashanje_e_sega/И така јас ќе останам невин И чиста нема да извалкам рака. Прашањето не е дал да се биде, Туку, кој да ја - укака! Fri, 08 May 2009 03:39:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Koj_kje_ja_ukaka_prashanje_e_sega/