Кајмакот / ivanristeski - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/ivanristeski/Послeдни пријавени статии од ivanristeskimkКој има право да се нарекува лезбејка?! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Koj_ima_pravo_da_se_narekuva_lezbejka/Хм, не сум активист за нивните права, не ми се допаѓаат (мое право!) итн, ама ете заради (погодете кој од трипати) се најдовме во хмм... иста ситуација. Не пропуштајте ги последните два реда! Трк читајте повеќе, за ова не треба ни превод. Lesbian name dispute. Уживајте :D Thu, 01 May 2008 18:45:20 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Koj_ima_pravo_da_se_narekuva_lezbejka/Решение за името на Лезбос http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Reshenie_za_imeto_na_Lezbos/Еднаш пишував за ова. Се случи неверојатното судот во Атина ја одбрани геј популацијата. Ех, што не би дал да дочекам суд во Атина да пресуди во корист на македонците таму! Lesbian name dispute - Case Closed! Wed, 23 Jul 2008 09:17:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Reshenie_za_imeto_na_Lezbos/Топ 50 највлијателни фаци во Македонија http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Top_50_najvlijatelni_faci_vo_Makedonija/Бидејќи никој не го објави Топ 100 истражувањето на највлијателните кое излезе деновиве, а и не ми беше интересно, доолго, досадно за читање, еве нешто поинтересно, пократко, јако за читање! Fri, 26 Sep 2008 17:52:11 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Top_50_najvlijatelni_faci_vo_Makedonija/Топ 7 листа на Мичо Атанасиу http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Top_7_lista_na_Micho_Atanasiu/Топ листава е можеби малку out of date, можеби и сте ја виделе претходно, ама топло ви препорачувам да обрнете внимание на коментарите и на нивните автори - бесценето! Малолетници ова не е за вас :D Sat, 27 Sep 2008 23:33:02 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Top_7_lista_na_Micho_Atanasiu/Швајцарски студенти "снифале" тастатури на далечина преку 20м ! http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Shvajcarski_studenti_snifale_tastaturi_na_dalechina_preku_20m/И тоа пазете: Користеле релативно ефтина апаратура. Во иднина нема да бидеме побезбедни тоа е сигурно! Tue, 21 Oct 2008 12:03:43 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Shvajcarski_studenti_snifale_tastaturi_na_dalechina_preku_20m/Медиумска војна! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Mediumska_vojna/На А1 е Фрчкоски, кај бурекот треба да дојде Груевски, на кутрата МТВ се репризира дуелот по незнам-кој-пат. Ова е состојба на целосно лудило. Политичари имајте милост! Fri, 03 Apr 2009 19:29:38 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Mediumska_vojna/[eng] We Are Morons: a quick look at the Win2k source http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/eng_We_Are_Morons_a_quick_look_at_the_Win2k_source/Делови од кодот на Windows 2000 деновиве циркулираат низ нетов. Има многу интересни коментари од страна на програмерите кои работеле на него. Sat, 25 Apr 2009 16:29:03 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/eng_We_Are_Morons_a_quick_look_at_the_Win2k_source/