Кајмакот / igorkrst - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/igorkrst/Послeдни пријавени статии од igorkrstmkМакедонски јазик на една од најгледаните емисии на грчката телевизија http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Makedonski_jazik_na_edna_od_najgledanite_emisii_na_grchkata_televizija/Да можев да ја најдам снимката, убаво ќе беше... Thu, 12 Mar 2009 12:42:41 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Makedonski_jazik_na_edna_od_najgledanite_emisii_na_grchkata_televizija/