Кајмакот / icko - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/icko/Послeдни пријавени статии од ickomkда ме молат не се женам http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/da_me_molat_ne_se_zhenam/тоа е фенси панк-рокот, во народното творештво! поздрав од кумова тајфа! Tue, 20 May 2008 14:37:44 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/da_me_molat_ne_se_zhenam/Зошто плагин за е-Трговија? http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Zoshto_plagin_za_e-Trgovija/Затоа што му треба на овој народ тоа, му треба да си купи патики од интернет :) Ванчо заедно со Мк Вордпрес тимот ќе прават плагин(додаток) за е-трговија, тој е наменет за Вордпрес. Mon, 17 Mar 2008 11:08:09 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Zoshto_plagin_za_e-Trgovija/Македонски Вордпрес Тим http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Makedonski_Vordpres_Tim/Приклучете се за да ја развиваме оваа платформа, да преведуваме, да правиме теми, да си играме со Вордпрес наместо со петарди :) Tue, 11 Mar 2008 10:06:38 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Makedonski_Vordpres_Tim/Сурфај полесно… http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Surfaj_polesno/http://netvibes.com не е само feed bookmark site туку е и многу повеќе, сервис кој е бесплатен и ви го олеснува сурфањето. Thu, 31 Jan 2008 11:55:26 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Surfaj_polesno/ Дали станувам непожелен граѓанин на оваа земја? http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Dali_stanuvam_nepozhelen_gragjanin_na_ovaa_zemja/ Букарски, извини ама јас не мислам да бегам со тебе, се плашам да не ме види некој од професорите дека се дружам со тебе и потоа да ми стави послаба оценка. Sun, 20 Jan 2008 11:59:45 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Dali_stanuvam_nepozhelen_gragjanin_na_ovaa_zemja/Старата курва Европа! http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Starata_kurva_Evropa/И еве сеа Еуро-Крем амбасадорот Фуере ни вика - Македонија следниот месец ќе ги започне преговорите за целосно визно ослободување… На добар пат сте…. Кој е тој пат? Авотпатот Тетово-Гостивар? Sat, 19 Jan 2008 20:41:41 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Starata_kurva_Evropa/15 години Елфаско! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/15_godini_Elfasko/Елфаско постои од 13 јануари 1993 година, првиот број на елфаско е умножен на копир, па подоцна почнува развојот… Со него излегува и помалото братче наречено ЕлFuckСо, кој е екстра умуристичен додаток… Tue, 15 Jan 2008 16:12:43 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/15_godini_Elfasko/Леон Стојановски е успешно ИЗЛЕКУВАН!!! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Leon_Stojanovski_e_uspeshno_IZLEKUVAN/Комбиниран лекарски тим од Белгија и Македонија во Брисел успешно направија транслација на црн дроб на малиот Леон, донатор беше неговата мајка… Thu, 20 Dec 2007 10:11:59 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Leon_Stojanovski_e_uspeshno_IZLEKUVAN/Испраќање на петицијата до ПејПал http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Isprakjanje_na_peticijata_do_PejPal/Еве дојде моментот до пишување на писмото и испраќање на петицијата до ПејПал, пред да почнам сам да го пишувам писмово ќе се консултирам со Ѕверо и Бошков, и воедно ќе ве повикам за помош Tue, 11 Dec 2007 10:08:57 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Isprakjanje_na_peticijata_do_PejPal/Мистериозните вампирски приказни http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Misterioznite_vampirski_prikazni/Како мал ми беше страв од вампирите и караконџулите, дедоми ми ги кажуваше приказните, се разбира на мое инсистирање, сега кога ќе се присетам на тоа, сфаќам дека сум купил многу од него, како приказни и народно богатство. Sun, 09 Dec 2007 16:23:41 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Misterioznite_vampirski_prikazni/Вашето име на Јапонски :) http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Vasheto_ime_na_Japonski/Напишете го вашето име, и видете како би било ако сте јапонец :)) Thu, 06 Dec 2007 11:47:50 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Vasheto_ime_na_Japonski/Зошто блогерај (на оннет) не чини! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Zoshto_blogeraj_na_onnet_ne_chini/Како прво можам да го цитирам Рамбо Амадеус кој на денешното гостување на Радио Равел по којзнае кој пат ја кажа дефиницијата за турбо-фок Турбофолк е кога прост човек ќе дојде во контакт со технологија Thu, 06 Dec 2007 23:58:14 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Zoshto_blogeraj_na_onnet_ne_chini/Инфо околу МК PayPal Петицијата http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Info_okolu_MK_PayPal_Peticijata/Информации околу петицијата и предлог за состанок за луѓето кои сакаат да помогнат... Thu, 06 Dec 2007 16:44:15 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Info_okolu_MK_PayPal_Peticijata/Што е тоа пиратерија??? http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Shto_e_toa_piraterija/а расчистиме, не е пиратерија ако некој симнува од интернет и си ги споделува работите со своите другарчиња без комерцијални срања како продавање и заработување од тие дела. Wed, 05 Dec 2007 16:08:43 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Shto_e_toa_piraterija/Петицијата тежнее кон успехот http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Peticijata_tezhnee_kon_uspehot/Петицијата за да се најде Македонија на ПејПал листата собра околу 2400 потписи... Fri, 30 Nov 2007 15:20:42 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Peticijata_tezhnee_kon_uspehot/Канабисот - Да се легализира!!! http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Kanabisot_-_Da_se_legalizira/Марихуаната во некои држави е легализирана, така државата има контрола врз трговијата и популацијата која ја користи… Во денешниот број на Време во рубриката НОВ СВЕТ во областа медицина имаше објавено дека марихуаната помага во спречување на ширењето на ракот на дојката… Tue, 20 Nov 2007 23:38:19 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Kanabisot_-_Da_se_legalizira/Pay Pal за МК, блог на англиски!!! http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Pay_Pal_za_MK_blog_na_angliski/Во интерес на сите кои сакаат да купуваат поедноставно на интернет, направив едно блогче на блогспот со цел да и се обратам на планетата земја да ни помогне околу петицијата за да не се излетаме со 500 или 1000 потписи што е смешно… еве сеа пробуваме јас и Ѕверо нешто повеќе да направиме… Mon, 12 Nov 2007 16:04:16 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Pay_Pal_za_MK_blog_na_angliski/2 Прекрасни вордпрес теми (јазик МК) http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/2_Prekrasni_vordpres_temi_jazik_MK/Одамна немам разгледано и преведено некои нови Вордпрес теми, па еве 2 парчиња што ми се бендисаа… Sat, 10 Nov 2007 18:05:32 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/2_Prekrasni_vordpres_temi_jazik_MK/Ќе се кандидирам за прецедник на ССУКМ!!! http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Kje_se_kandidiram_za_precednik_na_SSUKM/Токму така, не знам зашто постои таа институција, ниту знам каде се наоѓа… планот е на наредните избори да се турам кандидат, сакам да се начешлам, да се избричам, да облечам костим и да ме сликаат за плакати. Thu, 08 Nov 2007 16:52:55 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Kje_se_kandidiram_za_precednik_na_SSUKM/За ваучерите http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Za_vaucherite/Сами видете… од ова некој ќе профитира дебело, има муабети за некои фирми кои плаќале по 150 евра за ваучер… Секоја чест, вака ќе градиме општество. Tue, 06 Nov 2007 13:26:56 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Za_vaucherite/