Кајмакот / hax - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/hax/Послeдни пријавени статии од haxmkМакедонија да запре со тортурата во затворите http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Makedonija_da_zapre_so_torturata_vo_zatvorite/... е заклучокот на комисијата на Советот на Европа. Министерот Маневски лаже и продава магла дека се` било во ред. Ваљда ќе го фатат еднаш и него, па ќе го стават во некој наш „европски“ затвор. Смрдеж. Wed, 10 Sep 2008 17:55:40 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Makedonija_da_zapre_so_torturata_vo_zatvorite/