Кајмакот / fidanovska - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/fidanovska/Послeдни пријавени статии од fidanovskamkМанаки назад во Битола.. бла бла бла... http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Manaki_nazad_vo_Bitola_bla_bla_bla/Бидејќи ова е нешто со што тотално се согласувам, а немам толку голема посетеност на мојот блог да го линкувам, го “лепам“ овде! ;) Wed, 01 Oct 2008 00:02:44 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Manaki_nazad_vo_Bitola_bla_bla_bla/Tip of the day http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Tip_of_the_day/"Once you swap, you can upload the CD onto your computer and add it to your MP3 player." Tue, 17 Jun 2008 18:28:35 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Tip_of_the_day/Дефинитивно најбрилјантниот политичар! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Definitivno_najbriljantniot_politichar/По предлогот "Игри без граници" да стане химна на Кометал, мајсторот со нов предлог - "Градскиот парк да се преименува во Џорџ Буш"... оооооф! Царе Трифуне... до кога :D, до каде :D? Fri, 04 Apr 2008 17:14:21 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Definitivno_najbriljantniot_politichar/WTF?! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/WTF/"Ратомир Гроздановски, декан на Факултетот, објаснува дека вештачкото оплодување е поврзано и со други гревови: Да се создаде тоа дете, машкото семе се добива со мастурбација, која е исто така грев." Wed, 19 Mar 2008 13:11:06 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/WTF/Македонче, отвори си ги ушите http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Makedonche_otvori_si_gi_ushite/Не сум евровизиски фан, само сакам еднаш годишно да отепам некој саат пред телевизија гледајќи циркузи. Но она што ме изненади овој пат беше “анонимното девојче Јова“. Морате да ја слушнете уште еднаш. Sat, 01 Mar 2008 22:18:18 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Makedonche_otvori_si_gi_ushite/Фази на пијанството http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Fazi_na_pijanstvoto/Кој кајмаковам ова бидеќи забелезав дека лугето имаат најразлицни гледишта на пијанството. Па ајдете пишувајте ги вашите во коментарите! :) Tue, 05 Feb 2008 15:04:38 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Fazi_na_pijanstvoto/Кој upload-ира? http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Koj_upload-ira/Ова го поставувам тука со надеж да го добијам одговорот ;). Sat, 19 Jan 2008 23:34:10 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Koj_upload-ira/Да им го признаеме Косово http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Da_im_go_priznaeme_Kosovo/Лично, сум за независно Косово. Но, добро би било кога сите ние би се кренале против србите и да ги гибнеме каде што најмногу ги боли во моментот. Мајка им ја бараа на детски евросонг да не нарекуваат FYROM? Sat, 08 Dec 2007 23:44:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Da_im_go_priznaeme_Kosovo/Пост на Perez Hilton за Тоше http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Post_na_Perez_Hilton_za_Toshe/не сакам да се повторувам со се што е напишано до сега, ама сакав да го споделам моментот кога Америка на големо, за жал прекасно, се запозна со ликот и делото на Тоше. Sat, 20 Oct 2007 02:09:18 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Post_na_Perez_Hilton_za_Toshe/moeto maalo, malite luge i jas http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/moeto_maalo_malite_luge_i_jas/_ Sun, 15 Apr 2007 00:33:18 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/moeto_maalo_malite_luge_i_jas/Атеистот и Господ... и љубовта http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ateistot_i_Gospod_i_ljubovta/Посакувам никогаш да не отидев на училиште, никогаш да немав час по биологија и физика и НИКОГАШ да не го видев последното издишување на дедо ми пред мене. Thu, 30 Aug 2007 07:11:22 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ateistot_i_Gospod_i_ljubovta/И Џизс клеца http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/I_Dzhizs_kleca/Први на удар се американците Thu, 13 Sep 2007 14:56:19 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/I_Dzhizs_kleca/Невиден спот... на повидок! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Neviden_spot_na_povidok/"Поп - пејачките Ева Нединковска и Андријана Јаневска снимија дует песна и спот по примерот на светските музички sвезди Бијонсе и Шакира, односно Витни Хјустон и Мараја Кери." WOW!!! Wed, 19 Dec 2007 15:51:13 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Neviden_spot_na_povidok/За денот на недоразбирањето http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Za_denot_na_nedorazbiranjeto/Жалам, едноставно ве жалам сите вие што чекате да дојди 8-ми март и некој да ве однесе на ручек или вечера... :( Sat, 08 Mar 2008 01:27:02 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Za_denot_na_nedorazbiranjeto/За Човекот http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Za_Chovekot/За храброста, за личноста, за Човекот Tue, 18 Mar 2008 00:20:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Za_Chovekot/Изгледа пак ја утнавме http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Izgleda_pak_ja_utnavme/Колку што се сеќавам владата покани неколку WiMAX оператори и кај нас... или се лажам? Tue, 25 Mar 2008 14:02:28 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Izgleda_pak_ja_utnavme/Холивуд виа Штип http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Holivud_via_Shtip/Галерија на слики од сцена за филмот Iron man. Разгледајте ги внимателно... посебно сликата на која што пишува “Some sort of manifest/list“ Fri, 09 May 2008 22:41:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Holivud_via_Shtip/Откако го проследивме “големиот“ успех на спортистите... http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Otkako_go_prosledivme_golemiot_uspeh_na_sportistite/Нешто навистина убаво... Tue, 19 Aug 2008 14:02:48 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Otkako_go_prosledivme_golemiot_uspeh_na_sportistite/Домакински форум http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Domakinski_forum/Се бараат доброволци за да креираат нов форум на тема "Домакинки", а исто така апел до млекарите на своите амбалажи да постават линкови и упатства за употреба :) Tue, 07 Oct 2008 21:42:57 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Domakinski_forum/Папата во Охрид http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Papata_vo_Ohrid/Барам соба за изнајмување околу Св. Софија во Охрид... за некаде околу 2013 година. Fri, 14 Nov 2008 00:01:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Papata_vo_Ohrid/