Кајмакот / darsovska - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/darsovska/Послeдни пријавени статии од darsovskamkСидата се пренесува и преку орален секс http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Sidata_se_prenesuva_i_preku_oralen_seks/Научниците го сменија утврдено мислење дека сидата може да се пренесе преку орален секс единствено ако усната шуплина има ранички. Wed, 08 Aug 2007 06:06:48 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Sidata_se_prenesuva_i_preku_oralen_seks/Најпопуларни митови во науката http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Najpopularni_mitovi_vo_naukata/Да научите нешто... Fri, 27 Jul 2007 12:10:13 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Najpopularni_mitovi_vo_naukata/Антените од мобилната мрежа не предизвикуваат болести? http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Antenite_od_mobilnata_mrezha_ne_predizvikuvaat_bolesti/Постојат тврдења дека 5% од населението страда од екстремна чувствителност на електромагнетните бранови емитирани од антени, телевизори, фенови за коса и други апарати употребувани во секојдневниот живот. Симптомите се: главоболка, болки во зглобовите, депресија и умор... Thu, 26 Jul 2007 10:40:52 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Antenite_od_mobilnata_mrezha_ne_predizvikuvaat_bolesti/За побројно потомство позаслужни се бабите http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Za_pobrojno_potomstvo_pozasluzhni_se_babite/Вечна дилема за сервисот наречен - БАБА... Mon, 30 Jul 2007 10:49:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Za_pobrojno_potomstvo_pozasluzhni_se_babite/