Кајмакот / chombium - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/chombium/Послeдни пријавени статии од chombiummkДен на Слободен софтвер 2008 http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Den_na_Sloboden_softver_2008/Утре, 4.10.2008, Слободен софтвер Македонија ќе го прослави денот на слободен софтвер организирајќи презентации за слободен софтвер и слободна култура во културниот центар Точка и на плоштадот Македонија Fri, 03 Oct 2008 08:38:34 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Den_na_Sloboden_softver_2008/Сподели знаење: Градење на Убунту живо ЦД http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Spodeli_znaenje_Gradenje_na_Ubuntu_zhivo_CD/Уште едно дружење од серијалот "Сподели Знаење". Овој пат ќе разгледаме како се гради Убунту Живо цд (live cd) Fri, 26 Sep 2008 15:24:19 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Spodeli_znaenje_Gradenje_na_Ubuntu_zhivo_CD/Сподели кино, среда, 14.05.2008 20:00ч во Точка http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Spodeli_kino_sreda_14052008_2000ch_vo_Tochka/Уште едно интересно документарно филмче. Овој пат ќе гледаме какви ујдурми им прави на филмаџиите Motion Picture Association of America (MPAA) Sun, 11 May 2008 17:58:59 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Spodeli_kino_sreda_14052008_2000ch_vo_Tochka/Скопско и се е можно http://kajmakot.softver.org.mk/biznis/Skopsko_i_se_e_mozhno/Наградната игра "Светот виа Скопско". За малку па валиден код... Tue, 21 Aug 2007 16:57:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/biznis/Skopsko_i_se_e_mozhno/Правење на презентации http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Pravenje_na_prezentacii/Најчестите грешки при правење на презентации и најпознатите и најприменуваните методи како да се направи добра и ефективна презентација Fri, 29 Jun 2007 18:14:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Pravenje_na_prezentacii/