Кајмакот / chitatelkata - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/chitatelkata/Послeдни пријавени статии од chitatelkatamkСоросоиден вмровец http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Sorosoiden_vmrovec/Прочитајте, можеби ќе се пронајдете и вие! Mon, 13 Apr 2009 17:04:10 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Sorosoiden_vmrovec/ ИСТОЧНА МАКЕДОНИЈА СО БУГАРСКИ ПАСОШИ БЕГА ЗА ЕВРОПА http://kajmakot.softver.org.mk/politika/ISTOChNA_MAKEDONIJA_SO_BUGARSKI_PASOShI_BEGA_ZA_EVROPA/Една страшна работа што ни се случува а ништо не се превзема тоа да се спречи или пак да се претвори во корист за народот и државата. Sat, 20 Dec 2008 08:52:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/ISTOChNA_MAKEDONIJA_SO_BUGARSKI_PASOShI_BEGA_ZA_EVROPA/Осврт кон книгата Проколната Земја од Мирон Динков http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Osvrt_kon_knigata_Prokolnata_Zemja_od_Miron_Dinkov/“Ова мое скромно мислење е во чест на анонимниот автор Мирон Динков кој ја напишал оваа книга. Зошто што знае дека “вистината” е таа која опстојува. Затоа драги мои блогери, пишувајте за неа. Зошто незапишано-неслучено.“ Tue, 02 Dec 2008 22:47:39 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Osvrt_kon_knigata_Prokolnata_Zemja_od_Miron_Dinkov/