Кајмакот / chale - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/chale/Послeдни пријавени статии од chalemkШмиргла http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Shmirgla/а цело тоа време си набљудуван од напалени Бед Блу Бојс хулигани...возењето у контра правец за малку не заврши у паркирано џандарско ауто...максимално неопходен сон, кој е проследен со хрчење на пијан Егеец Mon, 02 Feb 2009 00:13:18 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Shmirgla/Свети Николе доби чиста вода http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Sveti_Nikole_dobi_chista_voda/По 10 години агонија и снабдување на вода со помош на цистерни Свети Николчани конечно ќе пијат чиста вода. Тоа го докажува и Слободан Даневски...какво креле! Sun, 11 May 2008 00:05:40 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Sveti_Nikole_dobi_chista_voda/Да, да... оооо НЕ! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Da_da_oooo_NE/Рони О`Саливен, капа доле. Ама да не си ни помислил... Mon, 05 May 2008 21:03:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Da_da_oooo_NE/Не може бе... http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ne_mozhe_be/А јас со отворени очи шетам чау-чау во Тајланд, рафтувам во Нов Зеланд, стојам во центарот на Стоунхенџ, јавам коњ во Маврово, јадам змија од уста на алигатор, ранам мајмунчиња на автопат во Малезија, го препејувам “Јонче Х. - Ако умрам ил загинам“ во Токио... Sun, 01 Jul 2007 14:20:34 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ne_mozhe_be/Мањина вс. Вечина http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Manjina_vs_Vechina/И мојот најнов хит - “не му купувај саат за поклон на дечко ти, лошо е за врската ваша, ви го откуцува крајот“ <shocked> Зарем верува уште некој во вакви работи?! Fri, 29 Jun 2007 01:05:09 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Manjina_vs_Vechina/Сарамзалино телепорт http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Saramzalino_teleport/Замрзнување, телепортација, ништо не помага. Пустелија ко Сарамзалино. Fri, 15 Jun 2007 10:03:39 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Saramzalino_teleport/Светец умре http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Svetec_umre/Морало ли?? Една потресна исповед. Thu, 17 May 2007 00:18:17 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Svetec_umre/Независност http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Nezavisnost/Блогот не е множество. Еден блог е единка која припаѓа на многу множества. Множествата не се зависни едно од друго бидејќи материјално тие и не постојат. I'm crazy? Блог-конференција? Thu, 10 May 2007 21:09:55 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Nezavisnost/Белим-бег http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Belim-beg/11 дневно Охридарење. Маица со двоглав орел и фонт 100-ка плус. Незамисливи разлики. Гадење. Tue, 08 May 2007 23:32:44 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Belim-beg/Контејнери и биљард http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Kontejneri_i_biljard/Прераскажани тастатурни прекуцувања. Од соништа до плачење и смеење. Thu, 19 Apr 2007 07:25:37 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Kontejneri_i_biljard/Тич ми мастр, плиииз http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Tich_mi_mastr_pliiiz/Секс или билјард? Копнежот на ограничениот да ја надрасне просечноста. Sun, 20 May 2007 23:34:55 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Tich_mi_mastr_pliiiz/Оуу ју кен http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ouu_ju_ken/Ште бидит мореее, ако не че те бричиме мореее братууу. Fri, 22 Jun 2007 23:20:52 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ouu_ju_ken/Гајница http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Gajnica/Неизвесноста ме тера да полудам као Џери Конлон у затворот кога се мота со лентата. Сјај у очима...не, неее. Туга у ночима надвисната од слика над сандакот. А ти се плаче до фаза на замена на солзите со крв. Sat, 15 Sep 2007 09:43:01 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Gajnica/Кекин http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Kekin/Душевно стање попут лазање, цитрони, СОАД, Дик Соломон. Sat, 03 Nov 2007 09:09:17 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Kekin/Нек се угоде http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Nek_se_ugode/Хајлајтс, даунлајтс, 26, Пласибо Sat, 29 Dec 2007 09:57:17 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Nek_se_ugode/Сајлер http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Sajler/Предавници, слабаци, Кекин пак, ватерполо давеник, Том Хенкс, Сајлер. Чија моќ е доминантна? Wed, 02 Jan 2008 20:03:16 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Sajler/Ај назад... http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Aj_nazad/Секако сум ништо и спијам со духови. Само што сега сум рамнодушен кон сопственото ништо. Или како беше она, “ти си пола човек-пола ништо“ Thu, 03 Jan 2008 22:40:53 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Aj_nazad/Бљувотини http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Bljuvotini/А Дени Те Чува викаат - “...зар не беше доста сето ова лудило, ајде пробајте ако можете избришете ги лузните..“ Знаеш дека не јадам турлитава, ама затоа ја живеам... Fri, 29 Feb 2008 23:24:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Bljuvotini/Оноре http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Onore/Малку хипноза, малку тлеење, сакам пламтење, малку ДТЧ, малку дрдорко, две стапала и една кондура. Wed, 09 Apr 2008 01:27:25 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Onore/Лола http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Lola/Нијансата на нанесената шминка, твојата премореност, полуотвореноста на очите и повторно тој твој лев профил, зачудувачката смиреност во твојот глас наспроти секојдневната бунтовност. Резултат на ова? Пад на мојот основен принцип! Thu, 17 Apr 2008 22:54:30 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Lola/