Кајмакот / borg - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/borg/Послeдни пријавени статии од borgmkВидео туториал http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Video_tutorial/Добро скоцкан туториал во неколку чекори за блог почетници Tue, 18 Nov 2008 09:07:20 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Video_tutorial/Не купувајте книги http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Ne_kupuvajte_knigi/Американската веб-страница chegg.com снабди револуционерен он-лајн позајмувачки сервис за книги, нудејќи преку 2 милиони употребени книги и 800 000 нови наслови на книги за студенти, кои сакаат да ги земат на заем, наместо да ги купат. Thu, 06 Nov 2008 10:42:49 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Ne_kupuvajte_knigi/Тими http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Timi/Timmie in Pain English Wed, 03 Dec 2008 15:58:35 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Timi/ГОЛ! metetedentro.com http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/GOL_metetedentrocom/Не е на македонски, но гол си е гол. Интеракција со фудбалерите на губитничкиот Реал. Sun, 14 Dec 2008 14:39:18 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/GOL_metetedentrocom/Провоцирам Insomnia http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Provociram_Insomnia/Видео пост (влог пост)од рибаро, на неговиот нов блог. Sun, 23 Aug 2009 09:10:21 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Provociram_Insomnia/