Кајмакот / analiticar - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/analiticar/Послeдни пријавени статии од analiticarmkСлужбеник на УБК уапсен во Ниш http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Sluzhbenik_na_UBK_uapsen_vo_Nish/Мартин Дракулевски еден од четворицата уапсени заради злоупотреба на кредитни картички е службеник на македонската УБК. Fri, 20 Feb 2009 09:49:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Sluzhbenik_na_UBK_uapsen_vo_Nish/