Кајмакот / alek69 - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/alek69/Послeдни пријавени статии од alek69mkElektro rezervacija hahaha http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Elektro_rezervacija_hahaha/Kako moze da se rezervira mesto za sedenje na elektrotehnickiot fakultet vo Skopje , zaradi podobro sledenje na nastavata od prvite redeovi na *Tk-smerot :):) *TK -telekomunukacii - toj so probal se zaebal :) Tue, 21 Oct 2008 10:57:14 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Elektro_rezervacija_hahaha/Електро резервација!!!! хахаха http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Elektro_rezervacija_hahaha_1224608755/Еве како студентите на електротехничкиот факултет во Скопје тако назван ФЕИТ си резервираат место за седење за да можат да го следат подобро професорот и повеќе да научат ,зошто неможат порано да одат на факс некој им го резервира тоа место :) Tue, 21 Oct 2008 17:05:55 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Elektro_rezervacija_hahaha_1224608755/Индија на месечината .. http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Indija_na_mesechinata/Целиот проек чини 79 милони долари,а со подвигот Индија влезе во големото друштво на земјите кој ја истражуваат вселената. Wed, 22 Oct 2008 10:22:08 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Indija_na_mesechinata/Македонија тоне!! http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Makedonija_tone/Само обична колумна за бродот што тоне :) Mon, 16 Mar 2009 16:37:34 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Makedonija_tone/