Кајмакот / Vnuce - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/Vnuce/Послeдни пријавени статии од VnucemkКрајот на интернетот http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Krajot_na_internetot/Последната страница на интернет. Tue, 28 Apr 2009 06:48:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Krajot_na_internetot/DreamWorks vs PirateBay http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/DreamWorks_vs_PirateBay/ДримВоркс во преписка со PirateBay околу стандардните авторски права, торенти, копирање и пиратерија, сето тоа проследено со соодветни закани. Прво прочитајте го дописот од ДримВоркс а потоа одговорот на Швеѓаните. Sat, 10 Jan 2009 12:41:55 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/DreamWorks_vs_PirateBay/Работник загина во „Макстил“, несреќата како да не се случила http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Rabotnik_zagina_vo_Makstil_nesrekjata_kako_da_ne_se_sluchila/Никој не ја известил полицијата, Трудовата инспекција дознала по три дена, а за случајот молк и од Клинички. Thu, 11 Dec 2008 07:25:43 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Rabotnik_zagina_vo_Makstil_nesrekjata_kako_da_ne_se_sluchila/"Sicko" на Мајкл Мур... Македонска верзија http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Sicko_na_Majkl_Mur_Makedonska_verzija/По враќањето во Македонија, луѓето со ЦД-то одат кај кардиолог од Клиника кој без да го отвори, откако ја чул приказната искоментирал: “Па ако е така, нека му платат и карта за контрола“. Thu, 15 May 2008 10:16:58 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Sicko_na_Majkl_Mur_Makedonska_verzija/BMW-ме-мрзи-да-возам-систем http://kajmakot.softver.org.mk/sport/BMW-me-mrzi-da-vozam-sistem/Си вртиш кругче, колата памти што си напраил, после си вози сама.... или нешто слично :) TopGear епизода што вреди да се види :) Fri, 07 Dec 2007 08:28:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/sport/BMW-me-mrzi-da-vozam-sistem/Каде се наоѓа Штулов? http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Kade_se_naosha_Shtulov/Греота, срамота... не знам што... Не е прв пат да заприметам наши институции и поединци да се пишат за ф***мци ... Fri, 07 Dec 2007 08:14:50 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Kade_se_naosha_Shtulov/Хрватите го обраа бостанот http://kajmakot.softver.org.mk/sport/Hrvatite_go_obraa_bostanot/Подарок за Билиќ ... нека се освежи човекот, де :) Wed, 21 Nov 2007 10:30:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/sport/Hrvatite_go_obraa_bostanot/Macedonia loves you http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Macedonia_loves_you/Не е наша страница, ниту е на македонски... но заслужува да биде тука. Човеков бил гостин во Македонија, го прошетале, се воодушевил... и вака возвраќа за гостопримството. Секоја чест... Tue, 16 Oct 2007 12:50:28 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Macedonia_loves_you/Вистината за работење во ИТ индустријата http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Vistinata_za_rabotenje_vo_IT_industrijata/Една.. реална... споредба :) Wed, 12 Sep 2007 06:27:36 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Vistinata_za_rabotenje_vo_IT_industrijata/15тина фотки... http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/15tina_fotki/Нема везе со ништо.. нема текст... али... морав да ги споделам фоткиве... Fri, 22 Jun 2007 13:35:09 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/15tina_fotki/Луѓе, правете место http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Lugje_pravete_mesto/Уште еден вид на мајмуни се спрема да еволуира во нов вид на луѓе! Многу интересна појава која што наликува на почетоците на човечкиот вид! Mon, 23 Apr 2007 12:40:44 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Lugje_pravete_mesto/Штитникот за сонце решавачки при купувањето автомобил http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Shtitnikot_za_sonce_reshavachki_pri_kupuvanjeto_avtomobil/Колку јапанцине се забегани, а во исто време во логични и во право. Ми се виде интересна статијава... Mon, 04 Jun 2007 09:07:33 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Shtitnikot_za_sonce_reshavachki_pri_kupuvanjeto_avtomobil/10 причини зошто не се исплати да се биде "компјутерџија" http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/10_prichini_zoshto_ne_se_isplati_da_se_bide_kompjuterdzhija/Страшно е кога ќе се пронајдете себе си во само 10 од нив :) Sat, 05 May 2007 19:07:23 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/10_prichini_zoshto_ne_se_isplati_da_se_bide_kompjuterdzhija/Животот е педер http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Zhivotot_e_peder/Потресна (повторувам: потресна) фото сторија за една самохрана мајка и нејзиниот 10 годишен син кој ја губи битката со ракот. Репортажата добива Пулицерова награда за 2007-ма година, мајката завршува носејќи го ковчегот на малиот Дерек. (дрпнато до он.нет) Thu, 19 Apr 2007 11:14:30 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Zhivotot_e_peder/Зошто пилето ја помина улицата? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Zoshto_pileto_ja_pomina_ulicata/Одговор на прашањето од познати историски фаци... и плус, наши политичари :) Wed, 18 Apr 2007 10:16:42 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Zoshto_pileto_ja_pomina_ulicata/BMW Grand Turismo Concept CS http://kajmakot.softver.org.mk/sport/BMW_Grand_Turismo_Concept_CS/Можеби новата 8мица? Можеби и не.. но ова изгледа ненормално добро... Who'd i have 2 kill 2 get dis 1 ? :) Mon, 23 Apr 2007 08:15:52 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/sport/BMW_Grand_Turismo_Concept_CS/Што се треба да се прави денес... http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Shto_se_treba_da_se_pravi_denes/Стручњаците велат дека треба... Fri, 08 Jun 2007 15:25:59 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Shto_se_treba_da_se_pravi_denes/Фотки http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Fotki/Серија на несекојдневни фотки под насловот „Фотографии кои што го променија светот?“. Fri, 06 Jul 2007 13:41:27 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Fotki/Miss American Pie http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Miss_American_Pie/Интерпретација на симболиката во песната... Ако ништо повеќе, еден интересен поглед на нејзиното значење... simply for the music lovers Wed, 25 Jul 2007 14:18:43 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Miss_American_Pie/На врх брда врба РАСТЕ! http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Na_vrh_brda_vrba_RASTE/Само глеј те го ... не е потребен коментар... Fri, 17 Aug 2007 07:00:49 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Na_vrh_brda_vrba_RASTE/