Кајмакот / Supergirl - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/Supergirl/Послeдни пријавени статии од SupergirlmkПогрешна вест! http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Pogreshna_vest/Незнам дали луѓево не разбираат англиски или пак не се упатени во филмската уметност, ама знам дека глупости пишуваат. Thu, 26 Jun 2008 03:52:31 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Pogreshna_vest/На кеј! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Na_kej/Неочекуваниот дожд што заврна во четвртокот во центарот на градот, ги фати неспремни кафулињата на кеј.Веќе наредниот ден, тоа што немаше ниедно облаче на небото, го искористија истиве. Парчињата мебел се сушеа на примитивен начин и кејот изгледаше вака... Tue, 27 May 2008 16:10:52 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Na_kej/Што по сесија? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Shto_po_sesija/Што се случува по напорна сесија и колоквиумска недела? Еве предлози Sat, 12 Apr 2008 11:20:39 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Shto_po_sesija/Добитници на Оскар http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Dobitnici_na_Oskar/Погледнете ги номинираните и победниците на Оскарите, одржани вчера. Mon, 25 Feb 2008 08:14:02 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Dobitnici_na_Oskar/Протест за Македонија! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Protest_za_Makedonija/Да не се предаваме лесно, да се бориме за нашето име, за нашиот идентитет! Tue, 26 Feb 2008 10:33:48 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Protest_za_Makedonija/Да помогнеме заедно! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Da_pomogneme_zaedno/Помош за 7-месечно бебе. Бидете хумани, помогнете! Thu, 31 Jan 2008 23:14:21 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Da_pomogneme_zaedno/Питер ("Family Guy") во живо http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Piter_Family_Guy_vo_zhivo/Питер Грифин во жива верзија. Wed, 07 Nov 2007 19:30:31 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Piter_Family_Guy_vo_zhivo/ Грците : Давајте дресовите, бришете МКД !!! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Grcite_Davajte_dresovite_brishete_MKD/Македонската репрезентација, саботирана на граница! Sun, 21 Oct 2007 20:15:36 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Grcite_Davajte_dresovite_brishete_MKD/Mиле Китич - металец !!?? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Mile_Kitich_-_metalec/Видео и текст на еден интересен кавер :) Sun, 30 Sep 2007 09:17:54 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Mile_Kitich_-_metalec/Борба: Firefox vs. Opera vs. Internet Explorer http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Borba_Firefox_vs_Opera_vs_Internet_Explorer/Интересни слики со споредба на веб прелистувачите :) Wed, 26 Sep 2007 15:30:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Borba_Firefox_vs_Opera_vs_Internet_Explorer/Нови HD DVD oд 51 GB !!! http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Novi_HD_DVD_od_51_GB/Светските компании нудат нови, подобрени оптички мемории. Tue, 11 Sep 2007 23:37:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Novi_HD_DVD_od_51_GB/Вијагра слики / реклами http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Vijagra_sliki_reklami/Интересни слики :) Wed, 12 Sep 2007 00:38:36 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Vijagra_sliki_reklami/Пензија и за швалерка! http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Penzija_i_za_shvalerka/Ќе се плаќаат придонеси и за швалерките :) Mon, 03 Sep 2007 17:05:02 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Penzija_i_za_shvalerka/Интернетот преполн ?!!! http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Internetot_prepoln/Створена е голема гужва на интернет. Sun, 02 Sep 2007 23:05:05 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Internetot_prepoln/Нокиа го краде iPhone http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Nokia_go_krade_iPhone/Верувале или не, Нокиа го направи тоа! Sat, 01 Sep 2007 22:22:37 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Nokia_go_krade_iPhone/Охрид-бисер, Охриѓани-"бисери" на Македонија http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ohrid-biser_Ohrigjani-biseri_na_Makedonija/Што се случило со Охриѓани?! Sun, 02 Sep 2007 09:37:45 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Ohrid-biser_Ohrigjani-biseri_na_Makedonija/Спок (Star Trek) во село Орашац http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Spok_Star_Trek_vo_selo_Orashac/Распеаниот селанец, стар-трековска силуета :) Sun, 02 Sep 2007 23:54:00 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Spok_Star_Trek_vo_selo_Orashac/Kниги од Дитас !!! http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Knigi_od_Ditas/Книги од Димко Тасевски-Дитас, македонски автор. Tue, 30 Oct 2007 00:33:08 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Knigi_od_Ditas/Новогодишни и Божиќни песни http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Novogodishni_i_Bozhikjni_pesni/За сите љубители на празничната атмосфера, неколку божиќни песни, кои влеваат позитивна енергија. Познати песни од класични автори, често среќавани на филмови.Уживајте! Sat, 22 Dec 2007 13:40:41 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Novogodishni_i_Bozhikjni_pesni/"Marduk" дезинформација??? http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Marduk_dezinformacija/Еден од најпознатите дневни весници во МК, "Вест" ја објави следнава дезинформација за цената на картата за овој концерт. Thu, 17 Jan 2008 16:21:58 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Marduk_dezinformacija/