Кајмакот / Spartak - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/Spartak/Послeдни пријавени статии од SpartakmkМоја Медицина http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Moja_Medicina/Одличен сајт за кој мислам дека секој еден треба да го разгледа. Мислам дека е единствен од овој тип на Македонски јазик. Fri, 07 Nov 2008 17:04:41 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Moja_Medicina/Леток на нашите грчки другари за спорот околу името http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Letok_na_nashite_grchki_drugari_za_sporot_okolu_imeto/Непотребни фрази во насловот, но прочитајте го постот. Tue, 07 Oct 2008 17:10:26 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Letok_na_nashite_grchki_drugari_za_sporot_okolu_imeto/Кајмакот ми удри БАН http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Kajmakot_mi_udri_BAN/НАВИСТИНА? Wed, 24 Sep 2008 15:00:32 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Kajmakot_mi_udri_BAN/VOTE FOR MACEDONIA http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/VOTE_FOR_MACEDONIA/Гласајте за Македонските предлози за новите 7 светски чуда. Гласајте за Охридско езеро. Mon, 08 Sep 2008 15:02:57 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/VOTE_FOR_MACEDONIA/Албанците за Букарски http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Albancite_za_Bukarski/Секого подржувам да успее во животот така да се надевам дека Буки и во Албанија ќе издаде книга и од тоа ќе има финансиска корист. Tue, 26 Aug 2008 11:46:10 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Albancite_za_Bukarski/ВЛОГ http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/VLOG/Некој свира курцу, а РИБАРО прилепски си направи СВИРКАЈ-ВЛОГ. Малку необично ми изгледа, но ми се бендиса. Wed, 23 Jul 2008 22:51:53 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/VLOG/Слушам кај шумат шумите... http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Slusham_kaj_shumat_shumite/Зомбификациско видување на нештата. Wed, 16 Jul 2008 10:54:23 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Slusham_kaj_shumat_shumite/Фрапантно http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Frapantno/Анализа на ВББ врзано за обвинението на Владо Таневски дека е сериски убиец. Tue, 24 Jun 2008 09:11:53 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Frapantno/Македонија на РТР Планета http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Makedonija_na_RTR_Planeta/На Руската национална сателитска телевизија РТР-Планета која многумина од вас ја имаат на кабелска се дава еден документарен серијал за странски земји под наслов Вокруг Света, а чија водителка е шармантната Ирина Пудова (не у смисла секси, него онака срцушко е ко срниче или лисиче само збори и збори Thu, 19 Jun 2008 09:34:21 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Makedonija_na_RTR_Planeta/The flag dispute: Greece vs. Republic of Macedonia http://kajmakot.softver.org.mk/politika/The_flag_dispute_Greece_vs_Republic_of_Macedonia/VBB темелно само како он знае, објаснува некои детали околу грчкото знаме. Fri, 18 Apr 2008 16:16:56 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/The_flag_dispute_Greece_vs_Republic_of_Macedonia/ЗА МАЈКА МАКЕДОНИЈА http://kajmakot.softver.org.mk/politika/ZA_MAJKA_MAKEDONIJA/Ве испотепавме, ви ги одзедовме имотите, ве раселивме, ви забранивме да се вратите назад на прадедовските огништа, ја прекрстивме Северна Грција во Македонија. Што уште сакате! Сфатете веќе еднаш дека нема играње со Грција – вакви се пораките од јужниот сосед. Tue, 08 Apr 2008 20:40:20 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/ZA_MAJKA_MAKEDONIJA/Јас сум Македонец http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Jas_sum_Makedonec/Многумина веќе го знаете објавеното интервју на Никола Карев дадено во Битола на грчки новинар за грчкиот весник “Акрополис“ и објавено на 08 Мај 1903г.. Овоа интервју е така-речи многу битен документ бидејки е дадено од член на највисокото раководство на ВМРО пред Илинденското востание. Ова интервј Wed, 16 Apr 2008 07:37:41 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Jas_sum_Makedonec/Велигденско јајце со ликот на Тоше http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Veligdensko_jajce_so_likot_na_Toshe/Велигденско јајце со ликот на Тоше се појави во прилепското село Ропотово кај семејството Видески. Јајцето е со црвеникава боја на која што се гледа еден лик, во првиот момент Видески не знаеле за што се работи. Fri, 25 Apr 2008 21:31:20 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/seshto/Veligdensko_jajce_so_likot_na_Toshe/Кој работи-греши! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Koj_raboti-greshi/Развигор http://razvigor.blog.com.mk/node/157540 ми го предочи овој блог. Ѕирнав, девојкава е духовита. Има потенцијал. Sun, 18 May 2008 10:41:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Koj_raboti-greshi/Крал Персеј Македонски http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Kral_Persej_Makedonski/Од Персеј за Персеј. Македонците му поставија спомен плоча на Персеј Спомен плочата е поставена на гробот на последниот крал на античка Македонија, на околу 100 километри од Рим. Thu, 19 Jun 2008 12:31:24 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Kral_Persej_Makedonski/како го доживеав спорот за името http://kajmakot.softver.org.mk/politika/kako_go_dozhiveav_sporot_za_imeto/имав седум или осум години и за прв пат со моите бев на одмор во Грчка. некое фино и мирно место, со огромна плажа и мало шеталиште. ...... БУНТ е цар. Видете на кој начин го пренесува нашиот долгогодишен начин на одмарање. Sun, 31 Aug 2008 17:31:12 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/kako_go_dozhiveav_sporot_za_imeto/АЛАРМ за флуорот ! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/ALARM_za_fluorot/Дали треба да ОСТВАРУВАМЕ се и сешто? Thu, 09 Oct 2008 10:00:33 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/ALARM_za_fluorot/Е све више! http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/E_sve_vishe/ВББ испровоциран од невистината реклама на една туристичка агенција на свој начин ни одржува едно интересно геогравско - историско предавање. Thu, 30 Oct 2008 18:13:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/E_sve_vishe/Обама е комуњара http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Obama_e_komunjara/Знаете како оди онаа: ”Ќе прднеш еднаш како дете, па ќе те викаат Смрдле цел живот”. Така и со 44-от (иден) Претседател на Соединетитѕе Држави на Америка, досегашниот џуниор сенатор од Илинои, Патрик Обама. Дали навистина и тој и сопруга му Мишел, некаде длабоко во душите се камуфирани комунисти? Tue, 18 Nov 2008 17:59:21 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Obama_e_komunjara/Бугарскиот Музички Идол и во Скопје http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Bugarskiot_Muzichki_Idol_i_vo_Skopje/Оваа година Бугарскиот Музички Идол ќе врши аудиција и во Скопје. Вероватно преку тоа шоу сакаат да покажат дека Македонците се Бугари. Sun, 01 Feb 2009 23:37:39 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Bugarskiot_Muzichki_Idol_i_vo_Skopje/