Кајмакот / MartinStefanov - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/MartinStefanov/Послeдни пријавени статии од MartinStefanovmkMACEDONIA TIMELESS http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/MACEDONIA_TIMELESS_1244761778/new PR MK video Thu, 11 Jun 2009 23:09:38 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/MACEDONIA_TIMELESS_1244761778/Мојот Глас http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Mojot_Glas/Претседателски Избори Македонија 22.03.2009 Sun, 22 Mar 2009 21:11:28 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Mojot_Glas/Македонија е против смена на Името http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Makedonija_e_protiv_smena_na_Imeto/Macedonia One & Only Sun, 01 Feb 2009 16:58:55 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Makedonija_e_protiv_smena_na_Imeto/Холокауст во село Ранци http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Holokaust_vo_selo_Ranci/Станува збор за с. Ранци (Кајларско), распослано над пл. Каракамен, селото се споменува уште во Антиката, и ден денес тоа е населено исклучиво со македонско население. За време на фашизмот 4 пати е напаѓано, а најголем дел и изгорено. Населението етнички прочистено. Sun, 01 Feb 2009 14:30:02 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Holokaust_vo_selo_Ranci/Bulgarian terror over Macedonians http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Bulgarian_terror_over_Macedonians/Бугарскиот терор врз Македонците во Втората Светска Војна Sun, 01 Feb 2009 15:05:57 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Bulgarian_terror_over_Macedonians/Проблемот на Грција со македонското постоење http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Problemot_na_Grcija_so_makedonskoto_postoenje/Грчкиот "демократски" иредентизам врз Македонците и Македонија. (втор дел) Sun, 01 Feb 2009 15:18:44 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Problemot_na_Grcija_so_makedonskoto_postoenje/Проблемот на Грција со македонското постоење http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Problemot_na_Grcija_so_makedonskoto_postoenje_1233502248/Грчкиот "демократски" иредентизам врз Македонците и Македонија. (прв дел) Sun, 01 Feb 2009 15:30:48 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Problemot_na_Grcija_so_makedonskoto_postoenje_1233502248/Macedonian Historical Proofs http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Macedonian_Historical_Proofs/Macedonian Historical Documents: Sun, 01 Feb 2009 15:42:21 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Macedonian_Historical_Proofs/Македонци (потекло, генеза) http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Makedonci_poteklo_geneza/Македонци (Емалган) = Македонски Склавени + Антички Македонци Sun, 01 Feb 2009 15:54:47 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Makedonci_poteklo_geneza/Поменот на Античкото Македонско Минато низ Вековите http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Pomenot_na_Antichkoto_Makedonsko_Minato_niz_Vekovite/Марко Цепенков, 1899 година запишал: "...Помислете Вие, мили чеда: за велика цара Александра што се слави и до ден денеска!..." Sun, 01 Feb 2009 16:26:26 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Pomenot_na_Antichkoto_Makedonsko_Minato_niz_Vekovite/Пописи на населението во Македонија до 1928 год. http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Popisi_na_naselenieto_vo_Makedonija_do_1928_god/Извадоци од книга напишана во 1989г. од професор на универзитет во Солун. Tue, 03 Feb 2009 17:26:01 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Popisi_na_naselenieto_vo_Makedonija_do_1928_god/Приказна за Гоце http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Prikazna_za_Goce/137 години од раѓањето на еден од најголемите револуционери на македонскиот народ Георги Николов Делчев. Wed, 04 Feb 2009 14:03:10 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Prikazna_za_Goce/Ancient Macedonian Culture http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Ancient_Macedonian_Culture/Како Грците се богатат со Македонското Културно наследство Ма да парите за археологијата се прашина. Sat, 07 Feb 2009 23:14:39 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/nauka/Ancient_Macedonian_Culture/Еврофилскиот проституизам - Политика на Самоукинување http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Evrofilskiot_prostituizam_-_Politika_na_Samoukinuvanje/Калигулите и нероновците на модерното наше опшество кои сакаат да го изгорат се она што е градено досега за уште повеќе да си ги подигнат своите криминални пирамиди. Сакаат да го урнат нашиот крваво граден РИМ. Но забораваат нешто. Рим е народот и него никогаш нема да успеат да го бутнат. Fri, 06 Feb 2009 17:31:17 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Evrofilskiot_prostituizam_-_Politika_na_Samoukinuvanje/Кајмакова Наменска Демократија ;о) http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Kajmakova_Namenska_Demokratija_o/Права Кајмакова “Демократија“ мора да се признае :о) Mon, 09 Feb 2009 01:17:25 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Kajmakova_Namenska_Demokratija_o/КАДЕ ВИ СЕ БРЗА?? http://kajmakot.softver.org.mk/politika/KADE_VI_SE_BRZA/За грчките платеници кои немаат ни тронка почит кон оваа земја и народ. Sun, 08 Feb 2009 19:17:12 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/KADE_VI_SE_BRZA/ЦРН БУМБАР за 27 Невладини Полтронски Организации http://kajmakot.softver.org.mk/politika/CRN_BUMBAR_za_27_Nevladini_Poltronski_Organizacii/Добар прилог за улогата на тројанските коњи во Македонија. Sun, 08 Feb 2009 19:36:42 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/CRN_BUMBAR_za_27_Nevladini_Poltronski_Organizacii/Груевски: ЕУ да ги почитува идентитетите http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Gruevski_EU_da_gi_pochituva_identitetite/Како да им објасниме на македонските граѓани дека влезот во ЕУ - домот на разните идентитети, ќе го платат со својата слобода да кажат кои се и што се, дека тоа ќе биде за сметка на нивниот идентитет, изјави премиерот Никола Груевски на Безбедносната конференција што се одржа во Минхен. Mon, 09 Feb 2009 11:46:28 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Gruevski_EU_da_gi_pochituva_identitetite/Дојдоа по душата http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Dojdoa_po_dushata/Повторно јаваат душманите на Македонија... Mon, 09 Feb 2009 18:47:51 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/politika/Dojdoa_po_dushata/ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ - СОРОСОИДНО СТРАДАНИЕ http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/VNIMANIE_VNIMANIE_-_SOROSOIDNO_STRADANIE/Се известуваат граѓаните на Република Македонија дека во нашата држава се појавил нов вид на вирус кој добива заканувачки размери на епидемија! Mon, 09 Feb 2009 19:49:39 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/VNIMANIE_VNIMANIE_-_SOROSOIDNO_STRADANIE/