Кајмакот / Luminata - пријавениhttp://kajmakot.softver.org.mkkorisnik/profil/Luminata/Послeдни пријавени статии од LuminatamkНервирањето и плашливоста на невладините ташаци http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Nerviranjeto_i_plashlivosta_na_nevladinite_tashaci/Ташаклари вордс: Кој е овој бе? Како изникнуваат, као тртки на г`з. А другите тртки, веднаш му притрчаа да кимаат со глава. Тртки. Не - шпртови. Fri, 25 Apr 2008 20:07:14 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Nerviranjeto_i_plashlivosta_na_nevladinite_tashaci/Бајка... http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Bajka/Преднаворучение: Има кај нас некоја чудна тенденција секој да го работи она за што не го бива и никогаш нема да го бива. Се е измешано, калабалак комплетен. Не е битен ни квалитетот, ни квантитетот, па така јас искрено појма немам што е тоа што е битно кај нас. Fri, 02 May 2008 19:23:54 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Bajka/