Кајмакот / sano - гласаниhttp://kajmakot.softver.org.mk/korisnik/profil/sano/Послeдни гласови за статии од sanomkШто прават девојки на лан журка http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Shto_pravat_devojki_na_lan_zhurka/Што прават девојки на лан журка. Фатени на дело :)) Fri, 19 Oct 2007 04:26:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Shto_pravat_devojki_na_lan_zhurka/Hot Female Gamers http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Hot_Female_Gamers/Галерија од јаки цурици гејмерки Fri, 19 Oct 2007 04:27:40 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Hot_Female_Gamers/Half-life 2 orange box смешни слики [sliki] http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Half-life_2_orange_box_smeshni_sliki_sliki/Half-life 2 orange box смешни слики [sliki], и дупки и гикови и... Fri, 19 Oct 2007 04:49:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Half-life_2_orange_box_smeshni_sliki_sliki/Half-Life 2 second episode излезе http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Half-Life_2_second_episode_izleze/Orange Box е специјална кутија кога содржи пет гејминг наслови. Две класики кои го потресоа светот, и три нови кои имаат потенцијал да го продолжат успехот на Valve. Идеална кутија и за Singleplayer и за Multiplayer модови. Fri, 19 Oct 2007 04:52:04 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Half-Life_2_second_episode_izleze/Unreal tornament 2007 demo http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Unreal_tornament_2007_demo/Team epic го пуштија првото демо од долго очекуваната Unreal Tournament 3. Дечките на новата игра имаат работено 3 години а секогаш се воделе за први во индустријата за најдобар 3д engine. Некои гејмeри дури викаат дека серијалите unreal tournament ги прават само за да го продадат enginot подобро. Fri, 19 Oct 2007 04:54:05 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Unreal_tornament_2007_demo/Dota песна [da se valjdas od smeenjE :))] http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Dota_pesna_da_se_valjdas_od_smeenjE/Ако вака живеат дота играчите во шведска се селам одма, зирнете какви цурици има... Fri, 19 Oct 2007 04:55:37 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Dota_pesna_da_se_valjdas_od_smeenjE/Порка за World of warcraft К**вите на Warcraft - Whores of Warcraft http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Porka_za_World_of_warcraft_Kvite_na_Warcraft_-_Whores_of_Warcraft/Не очекував и вакво нешто, али еве го. Комбинација на две работи што ги сакаме: Sex i Warcraft. Стварно се потрудиле за поркава имаат и мапа од светот, па содржина..., што да ти причам :) Fri, 19 Oct 2007 15:54:54 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Porka_za_World_of_warcraft_Kvite_na_Warcraft_-_Whores_of_Warcraft/Инспиративен говор http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Inspirativen_govor/Говоров што следи е од Steve Jobs, и го кажа на студенти пред да започнат со студии. Премногу вистина лежи во тоа што следи за јас да можам да го опишам или преведам: Fri, 19 Oct 2007 13:51:35 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Inspirativen_govor/Sto se slucuva koga ke se soberat mnogu gameri, geeks,... na edno mest http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Sto_se_slucuva_koga_ke_se_soberat_mnogu_gameri_geeks_na_edno_mest/Sto se slucuva koga ke se soberat mnogu gameri, geeks,... na edno mesto. Thu, 25 Oct 2007 20:53:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Sto_se_slucuva_koga_ke_se_soberat_mnogu_gameri_geeks_na_edno_mest/ Излезе Дота 6.49b http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Izleze_Dota_649b/Има многу нови промени, една позначајната е измената на naix. Тој сега е едно мало црно зверче, на кој првата магија му е аватар од 4 секунди ( и има многу брз cooldown )... Tue, 30 Oct 2007 08:47:19 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Izleze_Dota_649b/ Скриените работи на дота 6.49 http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Skrienite_raboti_na_dota_649/Како по правило во секоја дота верзија X.X9 ставаат по некои скриени работи. Во 6.49 има ставено mini-bosses. Еве како да стигнете до нив. Tue, 30 Oct 2007 14:34:03 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Skrienite_raboti_na_dota_649/Ваучер за секој студент, жими таквото **** http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Vaucher_za_sekoj_student_zhimi_takvoto/Нели викаа ваучер за секој студент кој запишал последна година на факултет. Епа теоретски звучи добро, но во стварност еве што се дешаваше... Fri, 09 Nov 2007 16:34:07 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/vesti/Vaucher_za_sekoj_student_zhimi_takvoto/Македонски сајт за наоѓање добри филмови за гледање http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Makedonski_sajt_za_naogjanje_dobri_filmovi_za_gledanje/Македонски сајт за наоѓање добри филмови за гледање Sat, 10 Nov 2007 18:13:55 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Makedonski_sajt_za_naogjanje_dobri_filmovi_za_gledanje/Сите Македонски радиа на едно место http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Site_Makedonski_radia_na_edno_mesto/Ставив на главната страна сите македонски радиа што ги знам, плус некои странски што ги слушам. Ако знаете други македонски пуштете линкче да ги додадам. Целта ко што кажува насловот ... Wed, 14 Nov 2007 17:21:46 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Site_Makedonski_radia_na_edno_mesto/Иднината на тастатурата и маусот http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Idninata_na_tastaturata_i_mausot/На ваков компјутер и татко ми може да се снајде Thu, 15 Nov 2007 01:14:16 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Idninata_na_tastaturata_i_mausot/Futurama филмот http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Futurama_filmot/Ќе излага на 27 ноември премиерата али веќе го има по интернет, ставив линк до добар торент од каде ја го гледав на линкот горе. Enjoy, and may bender be with your wallets ;) Sun, 25 Nov 2007 16:26:49 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Futurama_filmot/Најдобрата спам порака на свет :) http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Najdobrata_spam_poraka_na_svet/Само колку за тест оставев емаил на отворена страница, и откако поминаа 3 месеци ми стигна најдобрата спам порака на свет:.. Fri, 16 Nov 2007 16:56:21 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Najdobrata_spam_poraka_na_svet/Бесплатен македонски сајт за огласи http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Besplaten_makedonski_sajt_za_oglasi/Ајде продавајте ги ваучерите тука :) Thu, 22 Nov 2007 01:45:40 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Besplaten_makedonski_sajt_za_oglasi/10 причини зошто програмерите работат и на викенди? http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/10_prichini_zoshto_programerite_rabotat_i_na_vikendi/1. Програмерите не работат на точно фиксирано време. Moжеме да работиме цел викенд и во понеделник да не работиме... Sun, 02 Dec 2007 03:57:02 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/10_prichini_zoshto_programerite_rabotat_i_na_vikendi/Колку се луѓето овци http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Kolku_se_lugjeto_ovci/Колку се луѓето овци Sun, 25 Nov 2007 23:45:56 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/zabava/Kolku_se_lugjeto_ovci/