Кајмакот / majajam - гласаниhttp://kajmakot.softver.org.mk/korisnik/profil/majajam/Послeдни гласови за статии од majajammkУште еден речник на Интернет... http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Ushte_eden_rechnik_na_Internet/Од „Крсте Мисирков“ се жалат, ама речникот веќе е на Интернет: http://www.makedonisch.info/ Sat, 24 Jan 2009 19:55:29 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/kultura/Ushte_eden_rechnik_na_Internet/Закон за хартиени ќеси - а каде се хартиените ќеси? http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Zakon_za_hartieni_kjesi_-_a_kade_se_hartienite_kjesi/Кога прв пат слушнав за законот за хартиени ќеси како љубител на природата си реков - одлично. После први, кога ми се потрошија залихите на храна која ја имав за новогодишните празници тргнав да купувам за следните празници добро информирана, по новиот закон да барам хартиена ќеса... Thu, 08 Jan 2009 17:27:23 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/blogovi/Zakon_za_hartieni_kjesi_-_a_kade_se_hartienite_kjesi/Интервју со Александар Стојановски, основач на Jooce.com http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Intervju_so_Aleksandar_Stojanovski_osnovach_na_Joocecom/Интервју со Александар Стојановски, основач на Jooce.com за веб сервиси, претприемништво, аутсорсинг, како една земја зема контрола над својата дигитална иднина и разно разни други работи. Mon, 24 Mar 2008 07:43:43 -0000http://kajmakot.softver.org.mk/tehnologija/Intervju_so_Aleksandar_Stojanovski_osnovach_na_Joocecom/