Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи во категорија

Гласајте за штотуку објавените страници од оваа категорија и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.Топ 10 седмицава

  сите топ листи...

  Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

  Ова е листа на статиите кои штотуку станале популарни благодарение на вашите гласови. Можете да гласате за статиите кои Ви се интересни. Се разбира гласајте и за свежите статии и помогнете да станат популарни.

  Транскриптите од големото уво 2000 година

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (antispy.blog.com.mk)

  Дел од транскриптите на телефонските разговорите меѓу македонските политичари што беа прислушувани 2000 година. „Б: Слушај Борче.“ :)

  1 коментар | проблем? | категорија: Политика

  Don't you FYROM me!

  пријавена од GoodBytes популарна пред 3 години. (video-macedonia.blogspot.com)

  Кратко видео од 4 минути, кое го направиле членовите на невладината организација „Youth For Youth - Macedonia“, во рамки на проектот „Phoenix- Freedom and Liberations“.

  1 коментар | проблем? | категорија: Политика

  У триста... Требало да кажат дека е македонска народна!

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (razvigormk.blogspot.com)

  Може да помогнете во демаскирање на авторот на музиката во „300“ со тоа што ќе го проширите гласот, на пример со ширење на линкот за веста на англиски јазик особено преку Диг.

  0 коментари | проблем? | категорија: Политика

  Писмото на Тито - пардон Грујо

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (volanskopje.blog.com.mk)

  Така Тито често знаеше да пише писмо ... Тоа ке се читаше по сите партиски состаноци... Само што тогаш писмата се читаа по партиски состаноци ... не се читаа да речеме на работнички совет...

  1 коментар | проблем? | категорија: Политика

  Повлечена забраната за театарската претстава Тито во Битола

  пријавена од глиша популарна пред 3 години. (www.makfax.com.mk)

  Откако вчера попладне Министерството за култура ги забрани сите активности за претставата „Тито, сигурни диаграми на копнежот“, доцна вечерта се пишманиле и несмасната и непримерена забрана била повлечена.

  0 коментари | проблем? | категорија: Политика