Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Зошто нема ваков македоснки сајт?

пријавена од новица пред 1 година, 6 месеци. (www.kosovothanksyou.com)

Зошто нема македонски сајт со информации за државите што ја признаваат Македонија под уставно име? Држава е Косово, нема лабаво.

станала популарна пред 1 година, 6 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Да направиме еден!

 • +5 гласови

  Чекај да добиеме име прво :)

 • +2 гласови

  lol :)

 • +2 гласови

  Информацијата за тоа кои с’е држави ја имаат признаено Република Македонија под уставно име е класифицирана како доверлива во Министерството за надворешни работи и списокот не може да се добие ниту со примена на Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер. Информацијата е од НВО-активисти од МЦЕО кои се обиделе да го добијат списокот.

  Како можеш да направиш таков сајт ако самата наша Влада не сака да објави кому треба да благодариме.

 • +4 гласови

  Mnogo Hvala! Faleminderit shumë!!! Montenegro Recognition text (October 9, 2008)
  Многу Ви благодариме!!! Faleminderit shumë!!! Macedonia Recognition text (October 9, 2008)

  Хех, на 2 јазици имаме ние! Кој ги рола другите! :)

 • +1 глас

  Креативно, only! :)

 • +1 глас

  Како што гледам косово и албанија пред нас ќе влезат во EU, не дека ми спотребало ;)