Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

За кого бијат камбаните?

пријавена од jpetrov пред 1 година, 9 месеци. (www.a1.com.mk)

Обама: „БЈРМ да престане да ја прекршува Времената спогодба склучена со Грција, да ги сопре непријателските активности или пропаганда и да соработува со Грција за да се постигне заедничката цел на САД и ОН, изнаоѓање на заемно прифатливо име.“

станала популарна пред 1 година, 9 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +5 гласови

  Обама веќе со години лобира во корист на Грција.

 • -1 глас

  е лобира бамумамичето - треба да ја опрвда сумата и ветените гласови кои грчиштата и нивната дијаспора
  му ги тупосаја
  (со добра цифра и прифатлиф број на гласачко тело - се е можно,посебно во америка)

 • +1 глас

  Јас мислам да го убиеме совреме.

 • -2 гласови

  гемиџијо,разочарувачко решение од твоја страна
  би требало:
  да се измачува,споро да липса (од 3 до 6 денови)
  при текот на измачувањето да биде облечен во грчко традиционално фустанче а на главата со шиптарско кече
  обесен над казан врела писа (со главата надолу-разбирасе)
  а околу него татарчињата со бели ККК ќуљафки да ја пејат `татаристан ибер алес`

 • +3 гласови

  Уште еден плод на национализмот.

 • +6 гласови

  Обама го шие МекКејн

 • +7 гласови

  Ставај минуси колку што сакаш, во САД така стои работата.

 • -2 гласови

  обама за прецедател!
  со обама во нови работни победи!
  грчко до табанофце!
  да се сотри мак племето!
  гркотатарски фаш. сојуз за спас на балканоф!

  (сега ке соберам еден зимбиљ (мнооогу) плусој(+)

 • +1 глас

  ““браво наши„„