Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

За Инвестициите во Културата

пријавена од MartinStefanov пред 11 месеци, 1 седмица. (mklovesyou.blog.com.mk)

Баш би било интересно во проценти да се компарираат парите од транзиционите пирамиди со овие од Министерството за Култура Најсмешното е што овие што ги направија овие пирамиди, кога треба да ги вратат штрајкуваат пред судови, за после да викаат дека со смешни пренаменети пари од мин. за ку

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите