Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

За Инвестициите во Културата

пријавена од MartinStefanov пред 11 месеци, 1 седмица. (mklovesyou.blog.com.mk)

Баш би било интересно во проценти да се компарираат парите од транзиционите пирамиди со овие од Министерството за Култура Најсмешното е што овие што ги направија овие пирамиди, кога треба да ги вратат штрајкуваат пред судови, за после да викаат дека со смешни пренаменети пари од мин. за ку

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • -1 глас

  страф човек да го фати кога ќе види манифестација на волку глупост , глупост и глупост. Персо, имаш луда среќа што се нема пари по болницине, инаку ќе шеташе одамна во лудачка кошула

 • +1 глас

  кога на други им кажуваш дека се глупи си криеш сопствена глупост ?

  Aко не приметуваш на мала врата преку спомениците се наметнува дилема, СПОМЕНИЦИ идентитет култура историја или ЕУ НАТО “сигурност“ итн што по ништо не се разликуваа од СДС(бјр)мовските политики

  Најверојатно целата хајка е диригирана од исто место. Од кај Милчин.

  А ова со глупоствие кажи во приложеното што е глупо ако имаш интелегенција воопшто да разговараш.