Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

ЗА СПОМЕНИЦИТЕ И ЦЕЛАТА ХАЈКА

пријавена од MartinStefanov пред 11 месеци. (mklovesyou.blog.com.mk)

Aко не приметувате на мала врата преку хајката против спомениците се обидува да се наметне дилема, СПОМЕНИЦИ идентитет култура историја или ЕУ НАТО “сигурност“ итн што по ништо не се разликува од СДС(бјр)мовските политики Најверојатно целата хајка е диригирана од исто место. тоест од кај Милчин.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.