Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Воден ТВ дуел

пријавена од Lavot пред 1 година, 4 месеци. (www.taratur.com)

Зошто не треба да се остава чаша вода пред политичари? Затоа што, ако се скараат, ќе се направат жива вода. Погледнете како се одвива предизборната кампања во Романија.

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Ништо ненормално во секој случај. Ваквото однесување го започна и воведе во пост-социјализмот оној (руски или украински, не ми текнува) ултра-националист кој мислам дека се викаше Жириновски.
    Сем тоа... цурава комплетно си го заслужи, кај намерно му ја бутна чашата у скут, туку што е побитно - ептен ми е антипатична!
    :))