Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Владата гради Надмакедонци

пријавена од ribaro пред 1 година, 3 месеци. (spic.com.mk)

„Како да се сака со рекламите да се изгради „иберменш“ или таканаречен натчовек...“

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +3 гласови

  Уште една одлика на национал-социјалистите:
  Потрага по некакви „чисти“ корени, национализмот во огромен пораст, популистички потези, бескрајна пропаганда ...

 • +1 глас

  Да, истото го рекол и Хитлер, своевремено.
  Потоа ги пратил во конц-логори тие кои не се согласувале, „предавниците“.

 • +4 гласови

  Браво бе Лаве, пун си со факти :)

 • +3 гласови

  Секој пример ти е подобар од претходниот, Лаве... Сè „асални“ водачи именуваш...
  Кажи ми, Ганди за тебе постоел некогаш?

 • +2 гласови

  Изеди до трошка што небото дало
  пополни ги сите резерви на сало

  Пат до Европа
  провинциска слава
  со см`кнати гаќи
  и опинок на глава

  Дремеж и досада
  посилен од дрога, бејби
  купен молк и тишина
  пострашни од војна, мејби

  Ко да не сум одовде
  не јас никому не припаѓам
  стојам отстрана и посматрам
  и во ништо повеќе не верувам

  Ѕид од празни зборови
  меѓу нас и она што е суштина
  чекам истрел да те разбуди
  чекам истрел да пресуди
  Sieg Heil
  über Makedonische
  heil Übermakedoner

 • +7 гласови

  Лаве, земја се брани со полни стомаци, со прочитани книги, со среќни и прошетани луѓе.

 • +2 гласови

  Надмакедонци? Тоа се вика инаку sur-makedonische, ако сакаме да задржиме унифицирана методологија на именувањето :)))