Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Вистината за Македонија - пак

пријавена од ukion пред 1 година, 3 месеци. (ohridskion.blogspot.com)

Не знам колкумина од вас веќе налетале на ова видео наречено: Видеото кое ја шокира Грција...

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +2 гласови

    гледам од шо се шокирани не знаат кој пат да го фатат. Дали во Нато дали во ЕУ дали ќе го решаваат името со јужниот сосед, дали Александар е македонски или грчки, дали ајродромо се викал Гоце Делчев или Македонија.

    Прав шок!!

  • +2 гласови

    Вистина се согласувам со Гемиџи, ептен се шокирани. За едно влакно фали од шокот да се распаднат на атоми и молекули.