Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

ВМРО-ДПМНЕ ги повлече тужбите за клевета против новинарите

пријавена од dime пред 1 година, 3 месеци. (www.a1.com.mk)

Истовремено, сакаме да се знае дека секаде каде што ќе се најдат факти и докази за непрофесионално, неправилно и неодговорно однесување на кој било политичар ги охрабруваме новинарите да бидат безмилосни во нападите“, изјави Димовски. Моронов заборави да погледне 17 години позади него.

станала популарна пред 1 година, 3 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  Гомнари...

 • +6 гласови

  Кампањата е официјално почната...
  Се одложува фискализирање на пазари, се одложува присилна наплата со извршители, ...
  Кај и да е, ќе ја симнат или и забраната за продажба на алкохол до 19ч.

 • +1 глас

  конзервативизам на рати, со хипотека

 • -1 глас

  да ми го минусираш ти коментаров ;)

 • +3 гласови

  вмро продолжува да ги навредува граѓаните на Македонија.
  Не дава никакво објаснување зошто ги повлекува тужбите, туку се однесува како некој беневолентен диктатор, кој, ете, има толку добро срце што им простува на поданиците.

  Треба да се разликува тужба за клевета од граѓанин и сериско уби... упс, тужење на новинари поради написи. Која е целта на ваквите тужби? Наводна „заштита на угледот“? Не, не, не - заплашување, гушење на демократијата и преземање на контрола над медиумскиот простор.

  Во ваквите намери на владата, секако, спаѓаат и спектакуларните апсења, кои имаат иста цел - демонстрирање на сила, покажување кој е господар на животот и смртта.

  Гомнари, уште еднаш да кажам...

 • +1 глас

  не секогаш се слагам со твојте ставови, ама сега си болно во право.

 • +1 глас

  That's the point - да не се сложуваме во се`. Инаку, кајмаков би бил многу досадно место.

 • +4 гласови

  да... потегов уште еднаш покажува дека нема некоја посебно законски издржана причина зошто се тужи за клевета. ако некој навистина те наклеветил, зошто би се откажал од тужбата?

 • +1 глас

  eee па и вие ама сте... тужи не чини, не тужи пак не чини... изгледа требаше само на пола новинари да им повлечат тужби. ;-)