Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Ти си крив... не даде пари! Јок, ти си - не побара помош!

пријавена од zlochko пред 1 година, 4 месеци. (novamakedonija.com.mk)

Значи маркетинг, промоција, фама, државен интерес, туризам, спорт... све се тоа непознати термини и кај едните и кај другите! Побитно им е по првенството да имаат за што да се караат! ММЕ!

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Кога на луѓето кои треба „да се сетат“ не им текнува бидејќи не неспособни мрзи, логично дека по јавните неуспеси ќе се вадат со префрлање на вината. Тоа само покажува дека имаат резон како тригодишни деца.

    Дај да разбереме веќе еднаш: во природата на администрацијата е да не работи. Ако некој или нешто перманентно не ја буцка во бубрези, нема ни да проработи. Проблемот ќе си го решиме кога ќе ги имплементираме „некој“ и „нешто“.