Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

ТВ Сител доби забрана за рекламирање и телешопинг од еден ден

пријавена од ribaro пред 1 година, 4 месеци. (komunikacii.net)

За што се кршат копјата: за 'моралот', 'угледот' или за гледаностa?

станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    леле еден ден? па така треба бе во една цивилизирана и демократски хипотетичко патетична имбецилна земја.

    Ме радува радиодифузија, супер.

  • +1 глас

    И мене ме израдува одлукава. Ред беше да ги казнат овие од Сител, ептен влегоа у филм, мислат Вмро Дпмне се па можат да праат што сакаат :))
    Баш сакам да знам кој ден ќе биде Сител без реклами цел ден. Уживанција :).