Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Со воведувањето на веронауката во училиштата се крши Уставот

пријавена од глиша пред 2 години, 11 месеци. (www.utrinskivesnik.com.mk)

Анализа против воведување на веронауката во основно. Има добра изјава на Цуцуловски, дека ако на поповите им се дозволува да ги отстранат заблудите по училиштата, зашто и на нетеистите не им се дозволи да одат по црквите и да ги избават верниците од нивните заблуди.

станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Корисниците кои гласале за оваа статија:

« назад кон коментарите