Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Со воведувањето на веронауката во училиштата се крши Уставот

пријавена од глиша пред 2 години, 11 месеци. (www.utrinskivesnik.com.mk)

Анализа против воведување на веронауката во основно. Има добра изјава на Цуцуловски, дека ако на поповите им се дозволува да ги отстранат заблудите по училиштата, зашто и на нетеистите не им се дозволи да одат по црквите и да ги избават верниците од нивните заблуди.

станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    Се надевам дека Уставниот суд ќе ја поништи оваа одлука.

  • -1 глас

    Потребна е сериозна мобилизација контра анти-секуларниот пристап. Видовте ли што се случуваше денес во Турција?

  • +1 глас

    Баш коментираа на BBC демек, да многу народ се собра против, но сеедно ако организираат и исламистите ќе соберат исто толку ако не и повеќе пошто мнозинството е за тој кандидатот. И кај нас е исто, на мнозинството не им сметаат попови и оџи да им ги воспитуваат децата.