Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Што е револуција?

пријавена од zborovi пред 2 години. (revolucija.org)

Интересни гледишта (за кого како) интересни објаснувања (за кого како) интересни информации (за кого како) и интересни заклучоци (за кого како). Воглавно интересно и информативно (за кого како, за жал, секако)

проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +1 глас

  револуција за што? или онака заради самата себеси?

 • +1 глас

  Револуција како политички неопходна фаза од развојот на општеството, цивилизацијата каква денес ја познаваме, каква ќе ја познаваме и каква ќе ја познаваат.
  Револуција како неопходен зачин за манџата наречена човештво, манџа во која се варат секакви зеленчуци, меса. Манџа на која очајно и треба Револуција за да стане повкусна и попријатна од она што денес е, а тоа би било обид за приготвување на манџа која е вкусна само за одреден ситен процент од човештвото додека за другите има вкус на запржена повраќаница која обично ја голтаат без џвакање (затоа што им ја сервираат фино измелена, барем повеќето од нив, додека оние кои сомнително го критикуваат квалитетот на послужената манџа набрзо сфаќаат дека или ќе јадат или ќе останат гладни, а од глад се умирало викаат. Оние дрските кои имаат замерки кон куварот обично завршуваат сервирани како предјадење, на општа радост на луѓето.

 • +1 глас

  На таква револуција мислев ако ме разбра што сакав да кажам, а и да го прочиташе текстот па потоа да коментираш не ќе беше лошо.

 • +1 глас

  Да го прочитав текстот па коментирав. А коментаров твој па ме збуни уште толку... Повторно ќе прашам... чуму???