Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Себеодрекување

пријавена од Arwena пред 1 година, 2 месеци. (jasnesumjas.blogspot.com)

Kако и покрај се', да остaнеш свој... и пијан. :)

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Вода во вино, виното го испивме, сега ќе го измочаме. (извинете на израз)
    Пијанката завршува, ќе треба некој да го плати цехот и музикантите. Или, како што велеше покоен Зоран Радмиловиќ во „Радован III“, онака, мавтајќи со крпата по кафеанската маса: Шта су пичке попиле?