Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Се бара претседател!

пријавена од Lavot пред 2 години, 11 месеци. (www.taratur.com)

На официјалниот владин портал за вработување оставен е оглас од Кабинетот на претседателот на Македонија каде што се бара Претседател на Македонија. Кандидатот треба да биде лопов, да продава ветер и магла и да пие исклучиво виски, да знае да краде и да лаже и тн.

станала популарна пред 2 години, 11 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +2 гласови

  Оглас може секој да стави на тој сајт. Тапа е.

 • +1 глас

  На вести на A1 кажаа за ова. Ц ц ц, за глупости први се. За нешто што вреди да се објави, нема место во медиумите.

 • +1 глас

  A што кажаа на А1?

 • +1 глас

  Кај А1 ми се допаѓа што се ажурни и на веб сајтот и на Телетекс ги објавуваат вестите што ги кажуваат на Вести. Би било уште поубаво на сајтот информациите да се подетални од тие на Телевизија што одат, но тоа е тоа.

  http://www.a1.com.mk/vesti/default.asp?V...

 • +1 глас

  Па као дека порталот бил незаштитен и не ги филтрирал огласите, за викенди никој не го надгледува и дека го изработиле Next Sense. И као, за официјална берза на трудот тоа било недопуштливо. Добро утро!