Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Романот „Пиреј“ преведен на англиски јазик

пријавена од strajkoski пред 1 година. (www.makfax.com.mk)

Од секогаш сум сметал дека за да му се објасни на светот кои сме ние Македонците, треба „Пиреј“ да се преведе на англиски и да се дели бесплатно :)

станала популарна пред 1 година | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Пиреј е ремек дело. Јас првпат го читав на српски, т.е хрватски, т.е српско-хрватски, Pirika, така се викаше. После го најдов на македонски и го прочитав уште еднаш. Сеа у туѓинава да го најдам у PDF уште еднаш ќе го прочитам.

    Најтрогателна сценa е кога едниов од браќава сере у ров... абе дај некој да ми даде линк пдф ова-она...