Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Родова дискриминација на работното место: МТВ

пријавена од kristina пред 1 година, 4 месеци. (feministik.blogspot.com)

По речиси две години повторно во јавноста излегува обвинување на една вработена жена за дискриминација на работното место поради бременост.

станала популарна пред 1 година, 4 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +3 гласови

    МРТ сега не е работно место туку буниште од кое секоја паметна жена би се тргнала за здравје на своето со радост чекано дете.
    П.С. Не била вработена туку на договор и знаела кога истекува.

  • -1 глас

    Се сложувам дека е родова дискриминација. Али типката и хермафродит да беше би сакал да ја нема од ТВ. Многу е дебилна како водителка :( Нека прави работи во кои нема зборување, нека игра балет, нека пее, нека глуми пантомима.

    :))