Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Претседателски кандидат 2.0

пријавена од новица пред 1 година, 2 месеци. (gjorgjeivanov.blog.com.mk)

Блог на Ѓорѓе Иванов, а има и Youtube, Facebook, MySpace, Twitter и Photobucket сметки!

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


 • +5 гласови

  Волку гадни дизајни ни во 90-ти не правеа.

 • +3 гласови

  дизајнот стварно е уште од пред времето на интернет (фалат само уште пораки што трепкаат и текст кој се „скролува“ хоризонтално) али мене друго нешто ме интересира... И на претходните избори „врмровците“ имаа блогови на премиери, носители на листи и слично, а повеќе од очигледно е дека не ги одржуваат лицата кои се представуваат на тие блогови. дали лицата одржувачи на тие блогови се иднината на најниските партиски војници моментално познати како лепачи на плакати? :))
  И дали ќе дојде време кога ќе се кажува на децата, учи синко интернет за да не лепиш плакати :)

 • +1 глас

  па бедно би било за мене некој партиски војник да ми одржава блог. за мене ова е негативен поен.

 • +3 гласови

  А шо мислите, Обама сам си пишеше во твитерот или ваквите сервиси за време на кампањата?

  Па нормално дека си има луѓе задолжени за тоа, и не знам зошто мора да се коментира секогаш негативно, пишав на неговиот блог и го поздравив тоа што прават кампања користејќи ги и новите медиуми.

 • +1 глас

  Па и на Џон Мекејн сигурно некој друг му ги пишувал, ама пак тие на Обама имаа поинаков шмек... можеби сепак има некој трик со тоа...

 • -1 глас

  позер.

 • +2 гласови

  Како јас гледам на работите, претседателски кандидат *мора* да има блог. Ма, кандидат за претседател на куќен совет мора да има блог!
  Прашањето е каде се блоговите на Фрчковски и останатите.
  .
  А дека ќе се појават современи лепачи на плакати, т.е. блогери, твитери и фејсери, тоа е неминовно.
  Секако, кандидатите мора да пишуваат и сами одредени „клучни“ текстови, инаку сето тоа не би имало смисол.

 • +2 гласови

  Како дополнение на коментарот дека други на Иванов му одржуваат содржини, а и критиката дека на блог не се пренесуваат вести од А1 и сл... јас би додал и дека во повеќе од 50% од случаите, луѓето од неговиот тим му го грешат името. Човекот се вика Ѓорге а не: Ѓорѓе, Горѓе, Ѓорги, Ѓорѓи и сл...