Што е Кајмакот?

Кајмакот е интерактивен интернет сервис кој содржи врски до интересни интернет статии од македонски страници или македонски автори. Интересните статии испливуваат на површина со гласање на уредниците - урeдници сте вие посетителите.
Повеќе.

Свежи страници

Гласајте за штотуку објавените страници и направете ги популарни.

 

Пријави страница

Пријавете интересна страница за да ја споделите со останатите.

Кајмакот се пензионира на 10.04.2010. Ова што го гледаш е статичка верзија преземена на 10.04.2010. Од април 2007 до април 2010 на Кајмак.от се регистрираа 1.449 корисници и пријавија 5938 страници. Гласаа 58.519 пати и 2.517 страници станаа популарни. Од април 2007 корисниците коментариаа 14.889 пати и 11.641 пати гласаа за туѓите коментари на страниците.

Предлогот на ЕУ ги загрозува доверливите комуникации

пријавена од razvigor пред 1 година, 2 месеци. (www.metamorphosis.org.mk)

Групите за граѓански права La Quadrature du Net, European Digital Rights (EDRi), AK Vorrat и Netzpolitik.org го повикуваат Европскиот парламент да се откаже од плановите за „доброволно задржување на подат

станала популарна пред 1 година, 2 месеци | проблем? |  кој гласал? |  категорија: Политика

За да коментирате треба да се најавите или регистрирате.


  • +1 глас

    Можеби важно за Европа, но празна расправа за Македонија.
    Уште одамна сме преслушувани и анализирани, знаеме дури и кои се луѓето кои го прават тоа.